Kelp Noodles in Marinara Sauce
TM6 TM5 TM31

Kelp Noodles in Marinara Sauce

2.0 (4 oceny)

Składniki

  • 40 g sun-dried tomatoes in oil, drained
  • 250 g tomatoes, halved
  • 140 g red peppers, deseeded and quartered
  • 150 g carrots, cut in pieces (2 cm)
  • 100 g celery stalks, cut in pieces (2 cm)
  • 30 g red onion, quartered
  • 50 g avocado
  • 20 g Medjool dates, pitted
  • 25 g olive oil
  • ½ tsp dulse flakes, dried
  • 1 tsp tamari
  • 1 Tbsp cider vinegar
  • 340 g kelp noodles, rinsed

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
718 kJ / 172 kcal
Białko
2.4 g
Węglowodany
16.7 g
Tłuszcz
10.6 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy