Urządzenia i Akcesoria
Kelp Noodles in Marinara Sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
sun-dried tomatoes in oil drained40 g
-
tomatoes halved250 g
-
red peppers deseeded and quartered140 g
-
carrots cut in pieces (2 cm)150 g
-
celery stalks cut in pieces (2 cm)100 g
-
red onion quartered30 g
-
avocado50 g
-
Medjool dates pitted20 g
-
olive oil25 g
-
dulse flakes dried½ tsp
-
tamari1 tsp
-
cider vinegar1 Tbsp
-
kelp noodles rinsed340 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
2.4 g
Kalorie
718 kJ /
172 kcal
Tłuszcz
10.6 g
Węglowodany
16.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Raw
10 Przepisów
Wielka Brytania i Irlandia
Wielka Brytania i Irlandia
Może spodoba Ci się również...
Warm Turkey and Green Bean Salad
35 min
Chicken in Adobo Sauce with Plantain Purée
1 godz. 15 min
Beef Noodle Pho
45 min
Vegan Cauliflower Fettuccine Alfredo
50 min
Papaya Sorbet
15 min
Creamy Truffled Mushroom Tagliatelle - Tagliatelle con crema di funghi tartufata
55 min
Mixed Meat Stew with Polenta - Spezzatino misto con polenta
1 godz. 45 min
Green Goodness Soup
10 min
Coconut Lassi
5 min
Japanese Ramen Noodle Soup
1 godz. 40 min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
30 min
Spinach, Lemon and Lentil Soup
50 min