Urządzenia i Akcesoria
Tuna-stuffed Tomatoes
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
ripe tomatoes (approx. 700 g)4
-
fine sea salt8 pinches
-
tinned tuna in oil drained200 g
-
pickled capers drained, rinsed, plus extra for garnishing1 tsp
-
cream cheese100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
17 g
Kalorie
870 kJ /
208 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Prawn Saganaki with Feta
35 min
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45 min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 godz.
Chicken Caprese Pasta Salad
25 min
Rice Salad with Eggs and Tuna
1 godz.
Salmon, Quinoa, Feta and Mixed Vegetable Salad
50 min
Goat's Cheese Eggs with Watercress and Beetroot
30 min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 min
Sicilian Salad
30 min
Mediterranean Salad
25 min
Creamed Cod
45 min
Breast of Chicken in Pizzaiola Sauce
30 min