Urządzenia i Akcesoria
Tuna with Tomato Sauce, Capers and Olives
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing40 g
-
fresh tuna cut in pieces (3 cm x 3 cm)400 g
-
fine sea salt1 pinch
-
dried oregano plus 1 pinch for sprinkling1 Tbsp
-
ripe tomatoes peeled and quartered350 g
-
water50 g
-
pickled capers drained15 g
-
green olives, pitted20
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
50.22 g
Kalorie
1593 kJ /
381 kcal
Tłuszcz
18.67 g
Błonnik
1.15 g
Węglowodany
3.06 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Rabbit Stew with Sweet Potato Purée
1 godz.
Steamed Turkey Breast with Ricotta, Spinach and Walnut Filling
2 godz.
Salt Cod with Spinach and Chickpeas
45 min
Cod with Citrus Butter
50 min
Green Bean Bundles, Potatoes and Thyme Butter
50 min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
25 min
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45 min
Pasta with Prawns, Courgettes and Lemon
30 min
Bean Casserole with Fresh Tuna
40 min
Creamed Cod
45 min
Pork with Spinach Lentils
20 min
Lentil and Pancetta Stew
1 godz.