Tuna with Tomato Sauce, Capers and Olives
TM6 TM5 TM31

Tuna with Tomato Sauce, Capers and Olives

3.8 (17 ocen)

Składniki

  • 40 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing
  • 400 g fresh tuna, cut in pieces (3 cm x 3 cm)
  • 1 pinch fine sea salt
  • 1 Tbsp dried oregano, plus 1 pinch for sprinkling
  • 350 g ripe tomatoes, peeled and quartered
  • 50 g water
  • 15 g pickled capers, drained
  • 20 green olives, pitted

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1593 kJ / 381 kcal
Białko
50.22 g
Węglowodany
3.06 g
Tłuszcz
18.67 g
Błonnik
1.15 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy