Urządzenia i Akcesoria
Tuna with Tomato Sauce, Capers and Olives
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing40 g
-
fresh tuna cut in pieces (3 cm x 3 cm)400 g
-
fine sea salt1 pinch
-
dried oregano plus 1 pinch for sprinkling1 Tbsp
-
ripe tomatoes peeled and quartered350 g
-
water50 g
-
pickled capers drained15 g
-
green olives, pitted20
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
50.22 g
Kalorie
1593 kJ /
381 kcal
Tłuszcz
18.67 g
Błonnik
1.15 g
Węglowodany
3.06 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45min
Orange-roasted Chicken Thighs with Green Olives and Basmati Rice
1h 10min
Braised Cod with Thyme and Lemon
40min
Pollock with Potatoes, Savoy Cabbage and Citrus Sauce
1h
Tuna-stuffed Tomatoes
35min
Pasta Salad with Trout and Vegetables
45min
Cod with Citrus Butter
50min
Fish and Potatoes with Tomato Sauce
50min
Sardine Parcels with Green Bean Salad
1h
Orange Salmon with Broccoli Couscous
25min
Slow-cooked Creamy Turkey Stew with Mushrooms
4h
Spiced Orange Roast Chicken and Basmati Rice with Raisins
1h