Urządzenia i Akcesoria
Tuna with Tomato Sauce, Capers and Olives
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing40 g
-
fresh tuna cut in pieces (3 cm x 3 cm)400 g
-
fine sea salt1 pinch
-
dried oregano plus 1 pinch for sprinkling1 Tbsp
-
ripe tomatoes peeled and quartered350 g
-
water50 g
-
pickled capers drained15 g
-
green olives, pitted20
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
50.22 g
Kalorie
1593 kJ /
381 kcal
Tłuszcz
18.67 g
Błonnik
1.15 g
Węglowodany
3.06 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tuna-stuffed Tomatoes
35 min
Caldeirada (Fish Stew)
45 min
Fish with Mixed Pepper Couscous
40 min
Spinach, Chickpea and New Potato Soup
35 min
Socca with Tuna, Olives and Capers
1 godz. 5 min
Couscous with Chicken and Lamb
1 godz. 10 min
Coconut Creamed Kale
20 min
Spanish Green Lentil And Chorizo Soup
12 godz. 45 min
Spaghetti with Mussels and Tiramisu Dip
30 min
Calamares a la Americana
50 min
Marmitako (Spanish Tuna Stew)
30 min
Lentil and Pancetta Stew
1 godz.