Urządzenia i Akcesoria
Tuna with Tomato Sauce, Capers and Olives
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing40 g
-
fresh tuna cut in pieces (3 cm x 3 cm)400 g
-
fine sea salt1 pinch
-
dried oregano plus 1 pinch for sprinkling1 Tbsp
-
ripe tomatoes peeled and quartered350 g
-
water50 g
-
pickled capers drained15 g
-
green olives, pitted20
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
50.22 g
Kalorie
1593 kJ /
381 kcal
Tłuszcz
18.67 g
Błonnik
1.15 g
Węglowodany
3.06 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Braised Cod with Thyme and Lemon
40 min
Seafood Rice
1 godz. 15 min
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1 godz. 20 min
Chicken with tomato sauce
1 godz.
Indian-style Fish with Yoghurt Sauce, Potatoes and Vegetables
1 godz.
Potted Eggs with Spinach and Bacon
30 min
Coconut Creamed Kale
20 min
Fish and Potatoes with Tomato Sauce
50 min
Steamed Plaice with Tomato Sauce
30 min
Steamed Cod with Vizcaina Sauce
50 min
Tuna and Spring Onion Quiche
2 godz.
Spinach and Parmesan Soup
45 min