Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g onions, quartered
- 150 g red radishes, cut in pieces
- 150 g cos lettuce, cut in pieces
- 2300 g water
- 1 ancho chilli, deseeded
- 4 guajillo chillies, fresh, deseeded
- 1 garlic clove
- 30 g olive oil
- 150 g raw prawns, unpeeled, medium
- 100 g white wine
- 2 dried bay leaves
- ½ tsp black peppercorns
- 350 g tinned sweetcorn, drained
- 3 tsp fine sea salt
- 250 g whole squid, cut in bite-sized pieces
- 120 g octopus, cooked, cut in pieces (3 cm)
- 200 g white fish fillets, diced (2 cm)
- 4 Tbsp fresh oregano leaves, for garnishing
- 6 lemons, cut in wedges, for serving
- bread, toasted, for serving
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1104 kJ / 263 kcal
- Białko
- 25 g
- Węglowodany
- 23 g
- Tłuszcz
- 8 g
Alternatywne przepisy
Feijoada (Bean and Meat Stew)
1u. 10min
Caldeirada (Fish Stew)
45min
Mixed Seafood with Tomato and Herb Sauce
30min
Beetroot Carpaccio with Goat's Cheese and Rocket
20min
Steamed Cod with Vizcaina Sauce
50 мин.
Spinach and Broccoli Terrine
4h 40min
Scandinavian Brunch Roll
4h 10min
Sirloin Steaks and Herb Butter with Rosemary Potatoes and Broccoli
45min
Fish with Mixed Pepper Couscous
40min
Wakame Salad with Mushroom and Sesame
45min
Asparagus with Romesco Sauce
30min
Sirloin Steaks with Herb Butter, Rosemary Potatoes and Broccoli
45min