Urządzenia i Akcesoria
Seafood Pozole
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 portions
Składniki
-
onions quartered300 g
-
red radishes cut in pieces150 g
-
cos lettuce cut in pieces150 g
-
water2300 g
-
ancho chilli deseeded1
-
guajillo chillies, fresh deseeded4
-
garlic clove1
-
olive oil30 g
-
raw prawns, unpeeled medium150 g
-
white wine100 g
-
dried bay leaves2
-
black peppercorns½ tsp
-
tinned sweetcorn drained350 g
-
fine sea salt3 tsp
-
whole squid cut in bite-sized pieces250 g
-
octopus cooked, cut in pieces (3 cm)120 g
-
white fish fillets diced (2 cm)200 g
-
fresh oregano leaves, for garnishing4 Tbsp
-
lemons cut in wedges, for serving6
-
bread toasted, for serving
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
25 g
Kalorie
1104 kJ /
263 kcal
Tłuszcz
8 g
Węglowodany
23 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pasta alla Puttanesca
35 min
Mushroom Carpaccio
25 min
Pasta with Anchovies and Breadcrumbs (TM6 & TM5)
45 min
Creamy Truffled Mushroom Tagliatelle - Tagliatelle con crema di funghi tartufata
55 min
Salmon Tartare
25 min
Guacamole
5 min
Millet-stuffed Cabbage Rolls with Mushroom Sauce
1 godz. 40 min
Russian Beetroot Salad
1 godz. 10 min
Cod and Spinach Gratin with Carrot and Courgette Soup
1 godz.
Spelt and Kale Soup - Zuppa Di Farro e Cavolo Nero
55 min
Tom Yum with Prawns
25 min
Lentil and Pancetta Stew
1 godz.