Urządzenia i Akcesoria
Seafood Pozole
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 portions
Składniki
-
onions quartered300 g
-
red radishes cut in pieces150 g
-
cos lettuce cut in pieces150 g
-
water2300 g
-
ancho chilli deseeded1
-
guajillo chillies, fresh deseeded4
-
garlic clove1
-
olive oil30 g
-
raw prawns, unpeeled medium150 g
-
white wine100 g
-
dried bay leaves2
-
black peppercorns½ tsp
-
tinned sweetcorn drained350 g
-
fine sea salt3 tsp
-
whole squid cut in bite-sized pieces250 g
-
octopus cooked, cut in pieces (3 cm)120 g
-
white fish fillets diced (2 cm)200 g
-
fresh oregano leaves, for garnishing4 Tbsp
-
lemons cut in wedges, for serving6
-
bread toasted, for serving
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
25 g
Kalorie
1104 kJ /
263 kcal
Tłuszcz
8 g
Węglowodany
23 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sous-vide Herbed Turkey with Roasted Red Pepper Sauce
5 godz.
Sous-vide Octopus Salad
8 godz.
Asparagus with Romesco Sauce
30 min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50 min
Mussels with Basil, Almonds and Butter
40 min
Peruvian Ceviche
1 godz. 15 min
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40 min
Salmon Tartare
25 min
Cod with Garlic Caramel Sauce
50 min
Mixed Seafood with Tomato and Herb Sauce
30 min
Summer Rolls with Peanut Sauce
1 godz.
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40 min