Urządzenia i Akcesoria
Steamed Poussins and Fruity Quinoa
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
2 portions
Składniki
Marinade
-
olive oil30 g
-
lemon juice20 g
-
cumin seeds2 tsp
-
sweet paprika½ tsp
-
harissa paste2 tsp
-
fresh flat-leaf parsley chopped, plus extra for garnish1 Tbsp
-
poussins (approx. 400 g each)2
Quinoa
-
fresh flat-leaf parsley plus extra for garnish20 g
-
dried apricots40 g
-
dried prunes stones removed40 g
-
pine nuts lightly toasted in a dry pan25 g
-
raisins50 g
-
water1000 g
-
quinoa grains120 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
110 g
Kalorie
5977 kJ /
1429 kcal
Tłuszcz
77.4 g
Węglowodany
73.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 min
Pea Soup with Squid and Tomatoes
50 min
Roast Turkey with Creamy Pancetta, Lemon and Herb Stuffing
5 godz. 30 min
Spring Vegetable Soup with Herb Cubes
40 min
Brussels Sprouts with Chestnuts and Pancetta
35 min
Fish and Herb Parcel
35 min
Cod with Citrus Butter
50 min
Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce
1 godz.
Potted Eggs with Spinach and Bacon
30 min
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
1 godz. 15 min
Orange-roasted Chicken Thighs with Green Olives and Basmati Rice
1 godz. 10 min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 min