Urządzenia i Akcesoria
Steamed Poussins and Fruity Quinoa
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
2 portions
Składniki
Marinade
-
olive oil30 g
-
lemon juice20 g
-
cumin seeds2 tsp
-
sweet paprika½ tsp
-
harissa paste2 tsp
-
fresh flat-leaf parsley chopped, plus extra for garnish1 Tbsp
-
poussins (approx. 400 g each)2
Quinoa
-
fresh flat-leaf parsley plus extra for garnish20 g
-
dried apricots40 g
-
dried prunes stones removed40 g
-
pine nuts lightly toasted in a dry pan25 g
-
raisins50 g
-
water1000 g
-
quinoa grains120 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
110 g
Kalorie
5977 kJ /
1429 kcal
Tłuszcz
77.4 g
Węglowodany
73.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Braised Cod with Thyme and Lemon
40 min
Seafood Rice
1 godz. 15 min
Caldeirada (Fish Stew)
45 min
Spinach, Chickpea and New Potato Soup
35 min
Green Bean Casserole
1 godz. 30 min
Fish and Herb Parcel
35 min
Stuffed peppers with rice and tomato sauce
1 godz.
Salmon Fillets with Buckwheat and Asparagus
40 min
Chicken Tagine with Prunes, Figs and Honey
45 min
Pasta Salad with Cod and Tartare Sauce
1 godz. 45 min
Rustic Bread
2 godz.
Chickpea Soup with Spinach
40 min