Wersje kompatybilne
Steamed Turkey Breast with Ricotta, Spinach and Walnut Filling
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Filling
- 150 g fresh spinach leaves, rinsed (see tip)
- 1 garlic clove
- 10 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 50 g walnut halves
- 6 fresh basil leaves
- 125 g ricotta cheese
- ½ tsp fine sea salt
- ⅛ tsp ground black pepper
Turkey
- 700 - 800 g turkey breast, skin on, boned and rolled
- 6 - 9 slices Parma ham
- 1300 g water
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2103 kJ / 504 kcal
- Białko
- 57 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 29 g
- Tłuszcz nasycony
- 11 g
- Sód
- 1143 mg
Alternatywne przepisy
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 分钟
Yucatán-style Sea Bass Baked in Banana Leaves with Sweetcorn Rice
1h
Crispy Hake with Sous-vide Cauliflower Purée and Pancetta Crisps
1h 30 min
Sous-vide Citrus Chicken Wings with Potatoes
5 Std. 45 Min
Baby-friendly Quinoa-coated Chicken Goujons with Homemade Tomato Ketchup
1h 20 min
Layered Salmon and Avocado Terrine
3h 35min
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1h 20 min
Pollock with Potato and Squash Crust with Chablis Sauce
1h
Beef Goulash
2h 45min
Spiced Roast Beef with Sun-dried Tomato Potato Purée and Red Wine Sauce
14h 30min
Potted Eggs with Spinach and Bacon
30 min
Sous-vide Chicken Ballotine with Red Pepper Sauce
2h 10min