Wersje kompatybilne
Steamed Turkey Breast with Ricotta, Spinach and Walnut Filling
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Filling
- 150 g fresh spinach leaves, rinsed (see tip)
- 1 garlic clove
- 10 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 50 g walnut halves
- 6 fresh basil leaves
- 125 g ricotta cheese
- ½ tsp fine sea salt
- ⅛ tsp ground black pepper
Turkey
- 700 - 800 g turkey breast, skin on, boned and rolled
- 6 - 9 slices Parma ham
- 1300 g water
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2103 kJ / 504 kcal
- Białko
- 57 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 29 g
- Tłuszcz nasycony
- 11 g
- Sód
- 1143 mg
Alternatywne przepisy
Veal Pilaf
1 Std. 25 Min
Pork with Broccoli Pesto and Flatbreads
40min
Chicken and Warm Potato Salad
55min
Pork with Spinach Lentils
20min
Nigerian-style Grilled Fish with Rice and Tomato Salad
45min
Pork Fillet with Sauerkraut and Potato Purée
1 Std. 10 Min
Chicken Strips with Tomato Mascarpone Sauce and Broccoli Salad; Fruit Sorbet
40min
Apple Spaghetti with Strawberry Dressing
Brak ocen
Green Mole Chicken
1h
Pea and Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli and Potatoes
45min
Chickpea and Turkey Meatball Soup
45min
Steamed Cod with Vizcaina Sauce
50min