Steamed Turkey Breast with Ricotta, Spinach and Walnut Filling
TM5 TM6

Steamed Turkey Breast with Ricotta, Spinach and Walnut Filling

4.9 (21 ocen)

Składniki

Filling

  • 150 g fresh spinach leaves, rinsed (see tip)
  • 1 garlic clove
  • 10 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 50 g walnut halves
  • 6 fresh basil leaves
  • 125 g ricotta cheese
  • ½ tsp fine sea salt
  • ⅛ tsp ground black pepper

Turkey

  • 700 - 800 g turkey breast, skin on, boned and rolled
  • 6 - 9 slices Parma ham
  • 1300 g water

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2103 kJ / 504 kcal
Białko
57 g
Węglowodany
2 g
Tłuszcz
29 g
Tłuszcz nasycony
11 g
Sód
1143 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy