Mini Peppers Stuffed with Homemade Ricotta - Piccoli peperoni ripieni di ricotta

Mini Peppers Stuffed with Homemade Ricotta - Piccoli peperoni ripieni di ricotta

4.2 13 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
15 pieces

Składniki

Homemade Ricotta
  • whole milk
    1500 g
  • white vinegar
    30 g
Peppers
  • mixed mini peppers stalks and seeds removed
    400 g
  • olive oil for drizzling
    1 Tbsp
  • Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
    50 g
  • fresh basil leaves to taste
    10 - 12
  • fine sea salt
    2 pinches
  • ground black pepper
    2 pinches

Wartości odżywcze na 1 piece

Kalorie 93 kcal / 388 kJ
Białko 4.8 g
Tłuszcz 5.5 g
Węglowodany 5.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...