Urządzenia i Akcesoria
Mini Peppers Stuffed with Homemade Ricotta - Piccoli peperoni ripieni di ricotta
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
15 pieces
Składniki
Homemade Ricotta
-
whole milk1500 g
-
white vinegar30 g
Peppers
-
mixed mini peppers stalks and seeds removed400 g
-
olive oil for drizzling1 Tbsp
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
fresh basil leaves to taste10 - 12
-
fine sea salt2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
4.8 g
Kalorie
388 kJ /
93 kcal
Tłuszcz
5.5 g
Węglowodany
5.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mustard Dill Sauce
2 godz. 15 min
Sticky Apple Pork Ribs
2 godz. 30 min
Multiseed Bread
2 godz.
Cream cheese spread with radishes
5 min
Baked Spinach and Feta Mushrooms
35 min
Stuffed Mushrooms with Manchego Cheese
40 min
Avocado Mayonnaise
10 min
Bloody Mary
10 min
Lime Grapefruit Cooler
10 min
Russian Beetroot Salad
1 godz. 10 min
Herbed Mushrooms with Pearl Barley and Roasted Hazelnuts
13 godz. 25 min
Onion Soup
1 godz.