Urządzenia i Akcesoria
Mini Peppers Stuffed with Homemade Ricotta - Piccoli peperoni ripieni di ricotta
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
15 pieces
Składniki
Homemade Ricotta
-
whole milk1500 g
-
white vinegar30 g
Peppers
-
mixed mini peppers stalks and seeds removed400 g
-
olive oil for drizzling1 Tbsp
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
fresh basil leaves to taste10 - 12
-
fine sea salt2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
4.8 g
Kalorie
388 kJ /
93 kcal
Tłuszcz
5.5 g
Węglowodany
5.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Millet-stuffed Cabbage Rolls with Mushroom Sauce
1 godz. 40 min
Smoked Salmon Rolls
1 godz. 20 min
Red Berry Cheesecakes in Jars
4 godz.
Choux Bites with Tarragon Chicken Salad
2 godz.
Fig, Roquefort and Prosciutto Tart
1 godz. 30 min
Spicy Cranberry Orange Sauce
35 min
Lemon Avocado Sauce
35 min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Tagliatelle
35 min
Watermelon and Salmon Ceviche Stack
25 min
Stuffed Courgettes - Zucchine farcite
1 godz.
Khachapuri
1 godz. 30 min
Chicken Florentine Involtini - Involtini di pollo alla fiorentina
50 min