Urządzenia i Akcesoria
Mini Peppers Stuffed with Homemade Ricotta - Piccoli peperoni ripieni di ricotta
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
15 pieces
Składniki
Homemade Ricotta
-
whole milk1500 g
-
white vinegar30 g
Peppers
-
mixed mini peppers stalks and seeds removed400 g
-
olive oil for drizzling1 Tbsp
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
fresh basil leaves to taste10 - 12
-
fine sea salt2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
4.8 g
Kalorie
388 kJ /
93 kcal
Tłuszcz
5.5 g
Węglowodany
5.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken Pastilla
1 godz. 25 min
Spicy Cranberry Orange Sauce
35 min
Cream cheese spread with radishes
5 min
American Style Blue Cheese Dressing
5 min
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1 godz. 40 min
Tuna Nicoise with Raspberry Vinaigrette and Honey
40 min
Roses with Love
10 min
Courgette and Avocado Beignets with Feta Cream, Coriander Chilli Pesto and Salad
2 godz. 15 min
Orange and Pear Juice with Cinnamon
5 min
Tuna Tapenade on Cucumber
10 min
Tuna Niçoise Toasts
3 godz.
Cherry Pie with Pistachio Pastry
2 godz.