Mini Peppers Stuffed with Homemade Ricotta - Piccoli peperoni ripieni di ricotta
TM6 TM5

Mini Peppers Stuffed with Homemade Ricotta - Piccoli peperoni ripieni di ricotta

4.3 (12 ocen)

Składniki

Homemade Ricotta

  • 1500 g whole milk
  • 30 g white vinegar

Peppers

  • 400 g mixed mini peppers, stalks and seeds removed
  • 1 Tbsp olive oil, for drizzling
  • 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 10 - 12 fresh basil leaves, to taste
  • 2 pinches fine sea salt
  • 2 pinches ground black pepper

Wartości odżywcze
na 1 piece
Kalorie
388 kJ / 93 kcal
Białko
4.8 g
Węglowodany
5.7 g
Tłuszcz
5.5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy