Urządzenia i Akcesoria
Mini Peppers Stuffed with Homemade Ricotta - Piccoli peperoni ripieni di ricotta
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
15 pieces
Składniki
Homemade Ricotta
-
whole milk1500 g
-
white vinegar30 g
Peppers
-
mixed mini peppers stalks and seeds removed400 g
-
olive oil for drizzling1 Tbsp
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
fresh basil leaves to taste10 - 12
-
fine sea salt2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
4.8 g
Kalorie
388 kJ /
93 kcal
Tłuszcz
5.5 g
Węglowodany
5.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pimm's Jelly with Cucumber Sorbet
4 godz. 25 min
Buckwheat and Asparagus Risotto
2 godz.
Quinoa and Vegetable Tower with Avocado and Confited Cherry Tomatoes
1 godz.
Bolivian Rice Pilaf
45 min
Mustard Balsamic Vinegar Dressing
10 min
Sicilian Salad
30 min
Tuna Nicoise with Raspberry Vinaigrette and Honey
40 min
Stuffed Mushrooms with Manchego Cheese
40 min
Pear and Goat's Cheese Parcels
40 min
Mozzarella Stuffed Flatbread
45 min
Khachapuri
1 godz. 30 min
Halloumi Salad
20 min