Urządzenia i Akcesoria
Quinoa and Vegetable Tower with Avocado and Confited Cherry Tomatoes
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
cherry tomatoes100 g
-
fresh mixed herbs (e.g. thyme, basil, rosemary)20 g
-
olive oil140 g
-
balsamic vinegar1 tsp
-
ground black pepper3 pinches
-
garlic cloves 3 unpeeled4
-
fine sea salt plus ¼ tsp for cooking quinoa2 - 3 pinches
-
quinoa200 g
-
water750 g
-
red onions cut in pieces (2-3 cm)50 g
-
red pepper cut in pieces (2-3 cm)75 g
-
yellow pepper cut in pieces (2-3 cm)75 g
-
courgette cut in pieces (2-3 cm)100 g
-
aubergine cut in pieces (2-3 cm)100 g
-
tomato cut in pieces (2-3 cm)50 g
-
fine sea salt to taste1 - 2 pinches
-
avocado finely sliced, for garnishing½
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
259 mg
Białko
9.6 g
Kalorie
1529 kJ /
365.4 kcal
Tłuszcz
17.4 g
Błonnik
9.4 g
Tłuszcz nasycony
2.4 g
Węglowodany
45.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Baked Turmeric Fish and Tomato Salsa
30 min
Eggplant and Lentil Salad
40 min
Beetroot Curls Salad with Feta and Walnuts
15 min
Fennel Salad with Orange and Pine Nuts (TM5)
No ratings
Mediterranean Herb Baked Fish
45 min
Cooked Quinoa
15 min
Spinach Soup and Pea Risotto with Prawns
30 min
Baked Oatmeal Niçoise
40 min
Mexican Quinoa Salad
30 min
Persian Dill and Lima Bean Rice with Pomegranate
40 min
Egg and Onion
25 min
Buckwheat with Mushrooms and Gorgonzola
25 min