Urządzenia i Akcesoria
Quinoa and Vegetable Tower with Avocado and Confited Cherry Tomatoes
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
cherry tomatoes100 g
-
fresh mixed herbs (e.g. thyme, basil, rosemary)20 g
-
olive oil140 g
-
balsamic vinegar1 tsp
-
ground black pepper3 pinches
-
garlic cloves 3 unpeeled4
-
fine sea salt plus ¼ tsp for cooking quinoa2 - 3 pinches
-
quinoa200 g
-
water750 g
-
red onions cut in pieces (2-3 cm)50 g
-
red pepper cut in pieces (2-3 cm)75 g
-
yellow pepper cut in pieces (2-3 cm)75 g
-
courgette cut in pieces (2-3 cm)100 g
-
aubergine cut in pieces (2-3 cm)100 g
-
tomato cut in pieces (2-3 cm)50 g
-
fine sea salt to taste1 - 2 pinches
-
avocado finely sliced, for garnishing½
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
259 mg
Białko
9.6 g
Kalorie
1529 kJ /
365.4 kcal
Tłuszcz
17.4 g
Błonnik
9.4 g
Tłuszcz nasycony
2.4 g
Węglowodany
45.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmon with Grapefruit Quinoa
50 min
Beetroot Curls Salad with Feta and Walnuts
15 min
Maple-glazed Carrots
45 min
Freekeh Risotto with Mixed Mushrooms and Sage
1 godz. 30 min
Nectarine, Stilton and Walnut Salad with a Raspberry Vinaigrette
10 min
Low Carb Cranberry Sauce
20 min
Vegan Toasts with Roasted Pepper and Cashew Nut Paste
5 min
Nigerian-style Grilled Fish with Rice and Tomato Salad
45 min
Cod with Pistachio and Couscous
30 min
Squid Ink Pasta Bolognese (Gut Health)
45 min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 min
Aubergine and Lentil Salad
40 min