Urządzenia i Akcesoria
Wild Rice and Tuna Salad
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
10 portions
Składniki
-
water1000 g
-
fine sea salt2 tsp
-
wild rice mix300 g
-
frozen green peas100 g
-
courgettes cut in pieces (5 mm)100 g
-
mixed vegetables (e.g. 200 g carrots, 100 g celery, 100 g green beans) cut in pieces400 g
-
fresh parsley leaves only3 sprigs
-
ground black pepper¼ tsp
-
balsamic vinegar60 g
-
extra virgin olive oil60 g
-
tinned tuna, in brine drained200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
6.9 g
Kalorie
549 kJ /
131 kcal
Tłuszcz
6.7 g
Węglowodany
10.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Fish and Herb Parcel
35 min
Asian-style Rice with Eggs and Vegetables
30 min
Marinated Peppers
55 min
Pearl Barley Risotto with Mushrooms
50 min
Cheese and Walnut Patties
Brak ocen
Tomato and Basil Chicken Stew
35 min
Quinoa Salad with Beans and Goat's Cheese
20 min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 min
White Bean Salad
5 min
Squash and Broccoli Salad
35 min
Russian Beetroot Salad
1 godz. 10 min
Stuffed Courgettes - Zucchine farcite
1 godz.