Urządzenia i Akcesoria
Wild Rice and Tuna Salad
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
10 portions
Składniki
-
water1000 g
-
fine sea salt2 tsp
-
wild rice mix300 g
-
frozen green peas100 g
-
courgettes cut in pieces (5 mm)100 g
-
mixed vegetables (e.g. 200 g carrots, 100 g celery, 100 g green beans) cut in pieces400 g
-
fresh parsley leaves only3 sprigs
-
ground black pepper¼ tsp
-
balsamic vinegar60 g
-
extra virgin olive oil60 g
-
tinned tuna, in brine drained200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
6.9 g
Kalorie
549 kJ /
131 kcal
Tłuszcz
6.7 g
Węglowodany
10.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
30 min
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35 min
Braised Cod with Thyme and Lemon
40 min
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1 godz.
Salmon and Asparagus Rice Salad
40 min
Steamed Smoked Haddock with New Potatoes and Spinach
45 min
Coconut Creamed Kale
20 min
Cod with Pistachio and Couscous
30 min
Cod with Olive and Bread Topping, Potatoes and Tenderstem Broccoli
40 min
Prawn Tacos
30 min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30 min
Seafood Stew with Coconut Milk
35 min