Urządzenia i Akcesoria
Wild Rice and Tuna Salad
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
10 portions
Składniki
-
water1000 g
-
fine sea salt2 tsp
-
wild rice mix300 g
-
frozen green peas100 g
-
courgettes cut in pieces (5 mm)100 g
-
mixed vegetables (e.g. 200 g carrots, 100 g celery, 100 g green beans) cut in pieces400 g
-
fresh parsley leaves only3 sprigs
-
ground black pepper¼ tsp
-
balsamic vinegar60 g
-
extra virgin olive oil60 g
-
tinned tuna, in brine drained200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
6.9 g
Kalorie
549 kJ /
131 kcal
Tłuszcz
6.7 g
Węglowodany
10.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Brussels Sprouts with Cranberries and Pecans
35 min
White Bean Salad
5 min
Spinach Soup and Pea Risotto with Prawns
30 min
Chickpea Stew with Vegetables
50 min
Multiseed Bread
2 godz.
Quinoa Salad
35 min
Cod with Citrus Butter
50 min
Tomato and Haddock Rice
50 min
Salmon Fillets with Buckwheat and Asparagus
40 min
Pearl Barley Risotto with Mushrooms
50 min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30 min
Asparagus and Pea Pasta
20 min