Urządzenia i Akcesoria
Wild Rice and Tuna Salad
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
10 portions
Składniki
-
water1000 g
-
fine sea salt2 tsp
-
wild rice mix300 g
-
frozen green peas100 g
-
courgettes cut in pieces (5 mm)100 g
-
mixed vegetables (e.g. 200 g carrots, 100 g celery, 100 g green beans) cut in pieces400 g
-
fresh parsley leaves only3 sprigs
-
ground black pepper¼ tsp
-
balsamic vinegar60 g
-
extra virgin olive oil60 g
-
tinned tuna, in brine drained200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
6.9 g
Kalorie
549 kJ /
131 kcal
Tłuszcz
6.7 g
Węglowodany
10.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pasta alla Puttanesca
35 min
Rice Salad with Vegetables
45 min
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35 min
Butternut Squash Soup, Fish with Rice and Vegetables, Apple and Pear Crumble
1 godz.
Salmon Fillets with Buckwheat and Asparagus
40 min
Quinoa Salad with Beans and Goat's Cheese
20 min
Mediterranean Salad
25 min
Cream of Vegetable Soup
15 min
White Bean Salad
5 min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
30 min
Houmous Salad Dressing
5 min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 min