Urządzenia i Akcesoria
Apple Mille-feuille with Lamb's Lettuce and Nuts
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
6 portions
Składniki
-
apples organic (approx. 200 g each)2
-
cider vinegarbalsamic vinegar1 Tbsp
-
mixed whole nuts80 g
-
garlic clove1
-
cream cheese200 g
-
Greek yoghurtsour cream, 20 % fat50 g
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
150 g fresh baby spinachlamb's lettuce70 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
260 mg
Białko
8 g
Kalorie
1066 kJ /
255 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beetroot Carpaccio with Goat's Cheese and Rocket
20 min
Apple and Pear Compote (Kompot jabłkowo-gruszkowy)
1 godz. 15 min
Courgette Salad with Parmesan and Sun-Dried Tomato Vinaigrette
15 min
Orange Bulgur with Roasted Vegetables (TM5)
1 godz.
Bloodshot Devilled Eggs
40 min
Sweet Pepper Nachos with Guacamole; BBQ Jackfruit Burritos
1 godz.
Mulled Wine
30 min
Black Bean and Sun-dried Tomato Dip
30 min
Red Cabbage Salad with Figs and Gorgonzola
10 min
Carrot and Chickpea Spread
15 min
Turkish Eggs on Greek Yoghurt with Toast and Green Salad
30 min
Houmous and Grilled Vegetable Wraps
30 min