Urządzenia i Akcesoria
Seeded Breakfast Bread with Avocado Ricotta Spread and Smoked Salmon
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 20 min
6 portions
Składniki
Seeded Breakfast Bread
-
wholemeal flour250 g
-
spelt flour230 g
-
sunflower seeds plus 2 tsp for sprinkling70 g
-
black sesame seeds plus 1 tsp for sprinkling35 g
-
caraway seeds (opcjonalnie) plus 1 tsp for sprinkling1 Tbsp
-
linseeds plus 1 tsp for sprinkling1 Tbsp
-
fine sea salt2 tsp
-
baking powder2 tsp
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
whole milk170 g
-
buttermilk180 g
-
runny honey30 g
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing20 g
Avocado Ricotta Spread
-
ricotta cheese125 g
-
ripe avocados quartered3
-
lemon juice2 Tbsp
-
fine sea salt or to taste2 pinches
-
ground black pepper or to taste, plus extra for sprinkling2 pinches
Assembly
-
smoked salmon sliced100 g
-
lemon cut in wedges1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
17.7 g
Kalorie
1768 kJ /
425 kcal
Tłuszcz
27.5 g
Węglowodany
22.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Italian-style Baked Sea Bass with Roasted Pepper Dip and Fennel Salad
40 min
Green Dyed Eggs
55 min
Multiseed Bread
2 godz.
Courgette and Carrot Loaf
45 min
Matcha Yoghurt with Simple Granola and Grapefruit
25 min
Courgettes with Corn
25 min
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55 min
Nectarine and Prosciutto Spelt Pizza with Balsamic Glaze
2 godz. 35 min
Devilled Chicken with Coleslaw
1 godz. 45 min
Roasted Red Pepper Shots
30 min
Chickpea and Turkey Meatball Soup
45 min
Kiwi and Ginger Smoothie
10 min