Urządzenia i Akcesoria
Seeded Breakfast Bread with Avocado Ricotta Spread and Smoked Salmon
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 20 min
6 portions
Składniki
Seeded Breakfast Bread
-
wholemeal flour250 g
-
spelt flour230 g
-
sunflower seeds plus 2 tsp for sprinkling70 g
-
black sesame seeds plus 1 tsp for sprinkling35 g
-
caraway seeds (opcjonalnie) plus 1 tsp for sprinkling1 Tbsp
-
linseeds plus 1 tsp for sprinkling1 Tbsp
-
fine sea salt2 tsp
-
baking powder2 tsp
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
whole milk170 g
-
buttermilk180 g
-
runny honey30 g
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing20 g
Avocado Ricotta Spread
-
ricotta cheese125 g
-
ripe avocados quartered3
-
lemon juice2 Tbsp
-
fine sea salt or to taste2 pinches
-
ground black pepper or to taste, plus extra for sprinkling2 pinches
Assembly
-
smoked salmon sliced100 g
-
lemon cut in wedges1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
17.7 g
Kalorie
1768 kJ /
425 kcal
Tłuszcz
27.5 g
Węglowodany
22.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35 min
Steamed Turkey Breast with Ricotta, Spinach and Walnut Filling
2 godz.
Warm Turkey and Green Bean Salad
35 min
Apple, Strawberry and Ginger Mocktail
5 min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 godz.
Sardine Parcels with Green Bean Salad
1 godz.
Cod with Pistachio and Couscous
30 min
Roast Spiced Duck with Plums and Cauliflower Potato Purée
2 godz.
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 min
Tuna Tapenade on Cucumber
10 min
Hot Apple Tea
40 min
Beetroot Carpaccio with Goat's Cheese and Rocket
20 min