Urządzenia i Akcesoria
Raw Beetroot Soup
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
2 portions
Składniki
-
beetroot raw, peeled, cut in pieces (2 cm)200 g
-
raw cashew nuts100 g
-
water200 g
-
fine sea salt½ tsp
-
lemon juice to taste1 - 3 tsp
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, chopped, for garnishing3 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
12 g
Kalorie
1448 kJ /
346 kcal
Tłuszcz
25.6 g
Węglowodany
17.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Raw
10 Przepisów
Wielka Brytania i Irlandia
Wielka Brytania i Irlandia
Może spodoba Ci się również...
Creamy Asparagus, Potato and Leek Soup
30 min
Butternut Squash and Ginger Soup
35 min
Cauliflower "Couscous" Salad
10 min
Broccoli And Blue Cheese Soup
25 min
Vegetable and Almond Soup
45 min
Apple, Raspberry and Citrus Fruit Juice
10 min
Cream of Cauliflower and Coconut Soup
40 min
Broccoli, Cauliflower and Courgette Soup, Tomatoes Stuffed with Tuna and Leeks, and Tomato Rice
45 min
Sweet Potato Soup with Star Anise
45 min
Beetroot Soup, Horseradish Dumplings
1 godz. 15 min
Creamy Courgette Soup
25 min
Super Quick Broccoli Salad
5 min