Urządzenia i Akcesoria
Raw Beetroot Soup
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
2 portions
Składniki
-
beetroot raw, peeled, cut in pieces (2 cm)200 g
-
raw cashew nuts100 g
-
water200 g
-
fine sea salt½ tsp
-
lemon juice to taste1 - 3 tsp
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, chopped, for garnishing3 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
12 g
Kalorie
1448 kJ /
346 kcal
Tłuszcz
25.6 g
Węglowodany
17.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Raw
10 Przepisów
Wielka Brytania i Irlandia
Wielka Brytania i Irlandia
Może spodoba Ci się również...
Creamy Courgette Soup
25 Min
Beetroot Soup with Herb Dumplings
1 Std. 10 Min
Dill Stuffed Peppers
5 Min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20 Min
Raspberry and Strawberry Mousse
4 Std. 20 Min
Bread and Tomato Soup, Rolled Spinach Omelette and Steamed Ratatouille Vegetables
1 Std. 5 Min
Portuguese Leeks
45 Min
Roasted Pumpkin Soup with Orange
45 Min
Broccoli, Cauliflower and Courgette Soup, Tomatoes Stuffed with Tuna and Leeks, and Tomato Rice
45 Min
Cream of Cauliflower and Coconut Soup
40 Min
Almond Cauliflower Cream Soup with Herb Oil and Crispy Flatbread
45 Min
Sweet Potato and Courgette Soup
25 Min