Urządzenia i Akcesoria
Stuffed vegetables
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 portions
Składniki
-
aubergines (approx. 400 g each)2
-
onions (approx. 120 g each)2
-
courgettes (approx. 130 g each)2
-
water500 g
-
breadcrumbs100 g
-
milk20 g
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing and drizzling10 g
-
fresh basil leaves10
-
egg1
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
6.1 g
Kalorie
567 kJ /
136 kcal
Tłuszcz
5.2 g
Węglowodany
16.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spinach and Broccoli Terrine
4 godz. 40 min
Chicken Crêpes with Poblano Chilli Salsa
55 min
Prawn, Coriander and Lime Muffins
1 godz.
Pizza Bianca with Artichoke and Truffle Oil - Pizza Bianca con carciofi e olio al tartufo
1 godz. 25 min
Potato Pizza with Vegetables - Pizza di patate con verdure
2 godz.
Pasta Salad with Trout and Vegetables
45 min
Baked spinach and eggs
35 min
Pizza Margherita
2 godz. 10 min
Courgettes with Corn
25 min
Herbed Mushrooms with Pearl Barley and Roasted Hazelnuts
13 godz. 25 min
Stuffed Vegetables
1 godz. 5 min
Mushroom Parmentier
1 godz. 10 min