Stuffed vegetables

Stuffed vegetables

3.9 10 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 portions

Składniki

  • aubergines (approx. 400 g each)
    2
  • onions (approx. 120 g each)
    2
  • courgettes (approx. 130 g each)
    2
  • water
    500 g
  • breadcrumbs
    100 g
  • milk
    20 g
  • extra virgin olive oil plus extra for greasing and drizzling
    10 g
  • fresh basil leaves
    10
  • egg
    1
  • salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    1 pinch

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 136 kcal / 567 kJ
Białko 6.1 g
Tłuszcz 5.2 g
Węglowodany 16.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...