Urządzenia i Akcesoria
Stuffed vegetables
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 portions
Składniki
-
aubergines (approx. 400 g each)2
-
onions (approx. 120 g each)2
-
courgettes (approx. 130 g each)2
-
water500 g
-
breadcrumbs100 g
-
milk20 g
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing and drizzling10 g
-
fresh basil leaves10
-
egg1
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
6.1 g
Kalorie
567 kJ /
136 kcal
Tłuszcz
5.2 g
Węglowodany
16.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pea and Mint Soup (TM5)
20 min
Vegetable-potato-meat purée
35 min
Lentil Moussaka
2 godz. 20 min
Pizza Margherita
2 godz. 10 min
Pea and Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli
50 min
Carrot and Peanut Bake
55 min
Beetroot and Kale Pizza
2 godz.
Courgette, Corn and Ricotta Pancakes
1 godz. 5 min
Potato and Vegetable Purée
40 min
Tomato Sauce
40 min
Kale Meat(less) Balls
30 min
Creamy Courgette Soup
25 min