Urządzenia i Akcesoria
Stuffed vegetables
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 portions
Składniki
-
aubergines (approx. 400 g each)2
-
onions (approx. 120 g each)2
-
courgettes (approx. 130 g each)2
-
water500 g
-
breadcrumbs100 g
-
milk20 g
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing and drizzling10 g
-
fresh basil leaves10
-
egg1
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
6.1 g
Kalorie
567 kJ /
136 kcal
Tłuszcz
5.2 g
Węglowodany
16.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chickpea Soup with Spinach
40 min
Vegetable and Seaweed Tartare
45 min
Baked spinach and eggs
35 min
Salmon Fillets with Buckwheat and Asparagus
40 min
Stuffed Vegetables
1 godz. 5 min
Salmon and Courgette en Croute
1 godz.
Mushroom Parmentier
1 godz. 10 min
Fish and Potatoes with Tomato Sauce
50 min
Steamed carrot and courgette tagliatelle
35 min
Potato and Vegetable Purée
40 min
Stuffed Courgettes - Zucchine farcite
1 godz.
Cauliflower and Broccoli Gratin
50 min