Urządzenia i Akcesoria
Stuffed vegetables
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 portions
Składniki
-
aubergines (approx. 400 g each)2
-
onions (approx. 120 g each)2
-
courgettes (approx. 130 g each)2
-
water500 g
-
breadcrumbs100 g
-
milk20 g
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing and drizzling10 g
-
fresh basil leaves10
-
egg1
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
6.1 g
Kalorie
567 kJ /
136 kcal
Tłuszcz
5.2 g
Węglowodany
16.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mini Vegetable Frittatas
35 min
Baked spinach and eggs
35 min
Broccoli and Oat Crumble with Vegan Cheese
1 godz.
Olive and Mozzarella Farfalle
30 min
Mushroom pie
1 godz. 30 min
Béchamel Sauce
15 min
Courgettes with Corn
25 min
Carrot, Pumpkin and Chard Pie
1 godz. 20 min
Spinach and Parmesan Stuffed Mushrooms
40 min
Potato and Vegetable Purée
40 min
Stuffed Courgettes - Zucchine farcite
1 godz.
Minestrone
45 min