Urządzenia i Akcesoria
Stuffed vegetables
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 portions
Składniki
-
aubergines (approx. 400 g each)2
-
onions (approx. 120 g each)2
-
courgettes (approx. 130 g each)2
-
water500 g
-
breadcrumbs100 g
-
milk20 g
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing and drizzling10 g
-
fresh basil leaves10
-
egg1
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
6.1 g
Kalorie
567 kJ /
136 kcal
Tłuszcz
5.2 g
Węglowodany
16.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cauliflower and Broccoli Gratin
50 min
Floating Islands
40 min
Steamed carrot and courgette tagliatelle
35 min
Pasta Salad with Trout and Vegetables
45 min
Mushroom pie
1 godz. 30 min
Lentil Moussaka
2 godz. 20 min
Pumpkin Soup
35 min
Pizza Margherita
2 godz. 10 min
Potato Cakes
45 min
Tomatoes Stuffed with Mushrooms and Nuts
1 godz. 5 min
Tuna with Tomato Sauce, Capers and Olives
25 min
Chickpea Soup with Spinach
40 min