Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g cooked beetroot, halved
- 100 g carrots, peeled, cut in pieces (4 cm)
- 200 g apples, cored, quartered
- 10 g olive oil
- 4 sprigs fresh coriander, leaves only
- 3 sprigs fresh mint, leaves only
- 3 Tbsp flaked almonds, toasted
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 389.6 kJ / 93.1 kcal
- Białko
- 2.3 g
- Węglowodany
- 13.2 g
- Tłuszcz
- 4.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.4 g
- Błonnik
- 4.2 g
- Sód
- 74.6 mg
Alternatywne przepisy
Red Cabbage Salad with Figs and Gorgonzola
10 min
Pea and Mint Soup (TM6)
20 min
Irish Soda Bread
45 min
Carrot and Coriander Soup
25 min
Beetroot salad
10 min
Berry Foam
10 min
Sun-dried Tomato Tear and Share Bread
1h
Carrot and Coconut Salad
5 Min
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10 min
Broccoli, red peppers and pine nuts salad
10 min
5-Second Traffic Light Salad
5 Min
Super Quick Broccoli Salad
5 Min