Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g cooked beetroot, halved
- 100 g carrots, peeled, cut in pieces (4 cm)
- 200 g apples, cored, quartered
- 10 g olive oil
- 4 sprigs fresh coriander, leaves only
- 3 sprigs fresh mint, leaves only
- 3 Tbsp flaked almonds, toasted
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 389.6 kJ / 93.1 kcal
- Białko
- 2.3 g
- Węglowodany
- 13.2 g
- Tłuszcz
- 4.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.4 g
- Błonnik
- 4.2 g
- Sód
- 74.6 mg
Alternatywne przepisy
Carrot and Coconut Salad
5 Min
Shredded Brussels Sprout Salad with Bacon and Cranberries
20 Min
Beetroot salad
10 Min
Frozen Fruit Sorbet
5 Min
Berry Foam
10 Min
Cauliflower "Couscous" Salad
10 Min
Red Cabbage Salad with Figs and Gorgonzola
10 Min
White Bean and Feta Dip
5 Min
Super Quick Broccoli Salad
5 Min
Broccoli, red peppers and pine nuts salad
10 Min
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10 Min
5-Second Traffic Light Salad
5 Min