Urządzenia i Akcesoria
Chickpea Soup with Spinach
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
8 portions
Składniki
-
fresh spinach leaves roughly chopped as necessary300 g
-
dried chickpeas100 g
-
water800 g
-
onions cut in pieces (3 cm)200 g
-
olive oil30 g
-
carrots cut in pieces (3 cm)250 g
-
turnips (opcjonalnie) cut in pieces (3 cm)100 g
-
garlic cloves3
-
salt adjust to taste1 tsp
-
ground black pepper adjust to taste1 pinch
-
salt adjust to taste
-
ground black pepper adjust to taste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
4 g
Kalorie
408 kJ /
98 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
3.9 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chickpea soup with spinach
40 min
Chickpea Soup (Revithia)
1 godz. 40 min
Spiced Moroccan Lentil Soup
40 min
Spanish Green Lentil And Chorizo Soup
12 godz. 45 min
Moroccan Bean Soup
45 min
Minestrone
45 min
Creamy Vegan Broccoli and Cheese Soup
1 godz. 15 min
Red Lentil Soup
40 min
Creamy Courgette Soup
25 min
Mushroom Risotto
30 min
Sweet Potato and Courgette Soup
25 min
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40 min