Urządzenia i Akcesoria
Tempeh Bolognaise
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
Tempeh mince
-
garlic cloves3
-
shallot1
-
extra virgin olive oil50 g
-
firm tofu cut in cubes (2 cm)200 g
-
tamari50 g
-
dried basil½ tsp
-
dried sage½ tsp
-
dried thyme½ tsp
-
dried oregano½ tsp
Bolognaise sauce
-
courgette cut in pieces (approx. 115 g)½
-
carrot cut in pieces (approx. 135 g)1
-
tomato purée40 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
red wine30 g
-
fresh basil leaves only4 sprigs
-
vegetarian hard cheese, shaved, for servingParmesan cheese shaved, for serving50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
10 g
Kalorie
994 kJ /
236 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 min
Vegan Lentil Lasagne
2 godz. 20 min
Vegetable Salad and Lentil Stew; Vegan Chocolate Mousse
45 min
Leftover Curry
1 godz. 10 min
Potato Curry
12 godz. 50 min
Moroccan Quorn with Bulgar Wheat
40 min
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45 min
Mushroom Bolognese with Courgette Noodles
50 min
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25 min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45 min
Vegetable and Chickpea Tagine
50 min
Allergen-friendly Roasted Butternut Squash and Black Bean Chilli
45 min