Urządzenia i Akcesoria
Tempeh Bolognaise
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
Tempeh mince
-
garlic cloves3
-
shallot1
-
extra virgin olive oil50 g
-
firm tofu cut in cubes (2 cm)200 g
-
tamari50 g
-
dried basil½ tsp
-
dried sage½ tsp
-
dried thyme½ tsp
-
dried oregano½ tsp
Bolognaise sauce
-
courgette cut in pieces (approx. 115 g)½
-
carrot cut in pieces (approx. 135 g)1
-
tomato purée40 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
red wine30 g
-
fresh basil leaves only4 sprigs
-
vegetarian hard cheese, shaved, for servingParmesan cheese shaved, for serving50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
10 g
Kalorie
994 kJ /
236 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 Min
Vietnamese-style Vegetable Stew with Rice
40 Min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 Min
Leftover Curry
1 Std. 10 Min
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2 Std. 5 Min
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2 Std. 15 Min
Sweet Potato Curry
30 Min
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30 Min
Creamy Vegan Broccoli and Cheese Soup
1 Std. 15 Min
Seitan Chilli
25 Min
Mushroom Bolognese with Courgette Noodles
50 Min
Allergen-friendly Roasted Butternut Squash and Black Bean Chilli
45 Min