Urządzenia i Akcesoria
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil80 g
-
salt¾ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
4 white fish fillets, (any type of white fish, 120-200 g each)turbot fillets (120-200 g each)4
-
lemons zest and juice1 - 2
-
mixed vegetables (e.g. carrots, courgettes, celery stalks, turnips), cut in pieces as needed200 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only6 sprigs
-
lemon juice50 g
-
water500 g
-
potatoes peeled, cut in slices (3 mm)400 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
30 g
Kalorie
1693 kJ /
404 kcal
Tłuszcz
23 g
Błonnik
2.3 g
Węglowodany
19 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Baked spinach and eggs
35 Min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 Min
Warm Turkey and Green Bean Salad
35 Min
Stuffed peppers with rice and tomato sauce
1 Std.
Steamed carrot and courgette tagliatelle
35 Min
Cod with Citrus Butter
50 Min
Fish and Potatoes with Tomato Sauce
50 Min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 Min
Cod with Pistachio and Couscous
30 Min
Steamed Salmon with Courgetti
35 Min
Seafood Stew with Coconut Milk
35 Min
Spiced Garlic Prawns and Squid
20 Min