Urządzenia i Akcesoria
Reuben's Stew
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
4 portions
Składniki
-
tomatoes halved340 g
-
cauliflower florets cut in pieces140 g
-
red peppers deseeded and quartered170 g
-
120 g beetroot, rawcooked beetroot pickled15 g
-
olive oil2 Tbsp
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste, homemade1 tsp
-
cider vinegar (opcjonalnie) if using raw beetroot2 tsp
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
2.8 g
Kalorie
505 kJ /
121 kcal
Tłuszcz
8.3 g
Węglowodany
8.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Raw
10 Przepisów
Wielka Brytania i Irlandia
Wielka Brytania i Irlandia
Może spodoba Ci się również...
Carrot and Ginger Soup
5 min
Dill Stuffed Peppers
5 min
Iranian Vegetable Stew
1 godz. 30 min
Cauliflower "Couscous" Salad
10 min
Vegetable Stroganoff
30 min
Pearl Barley Risotto with Asparagus
1 godz. 5 min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 min
Beetroot Soup, Horseradish Dumplings
1 godz. 15 min
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45 min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 godz. 10 min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 min
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40 min