![Reuben's Stew Reuben's Stew](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/51209B64-6EFC-4572-8930-EB85B42AA290/Derivates/489595A2-501B-473B-9CB8-B413A41EB94F.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 340 g tomatoes, halved
- 140 g cauliflower florets, cut in pieces
- 170 g red peppers, deseeded and quartered
-
15
g cooked beetroot, pickled
lub 120 g beetroot, raw - 2 Tbsp olive oil
-
1
tsp vegetable stock paste, homemade
lub 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) - 2 tsp cider vinegar, if using raw beetroot (opcjonalnie)
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 505 kJ / 121 kcal
- Białko
- 2.8 g
- Węglowodany
- 8.8 g
- Tłuszcz
- 8.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40min
Star Burgers
20 Std. 5 Min
Paella with kidney beans
55min
Tofu stew
30min
Vegetable Stroganoff
30min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30min
Asparagus and Pea Pasta
20 Min
Courgettes with Corn
25 Min
Polenta with Ratatouille
1 godz. 20 min
Sweet Potato, Red Pepper and Cannellini Bean Soup
35 min
Mushroom Bolognese with Courgette Noodles
50min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1hod. 10min