Urządzenia i Akcesoria
Reuben's Stew
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
4 portions
Składniki
-
tomatoes halved340 g
-
cauliflower florets cut in pieces140 g
-
red peppers deseeded and quartered170 g
-
120 g beetroot, rawcooked beetroot pickled15 g
-
olive oil2 Tbsp
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste, homemade1 tsp
-
cider vinegar (opcjonalnie) if using raw beetroot2 tsp
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
2.8 g
Kalorie
505 kJ /
121 kcal
Tłuszcz
8.3 g
Węglowodany
8.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Raw
10 Przepisów
Wielka Brytania i Irlandia
Wielka Brytania i Irlandia
Może spodoba Ci się również...
Quinoa Broth
35 min
Spinach and Broccoli Terrine
4 godz. 40 min
Pear and Cucumber Smoothie
10 min
Tomatoes Stuffed with Mushrooms and Nuts
1 godz. 5 min
Creamed Lettuce Soup, Broccoli with Black Olive Sauce
45 min
Mushroom Stroganoff with Parsnip and Leek Purée
1 godz. 15 min
Vegetable and Almond Soup
45 min
Spring Greens Soup with Beans
35 min
Mushroom Parmentier
1 godz. 10 min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1 godz.
Moroccan Bean Soup
45 min