Urządzenia i Akcesoria
Reuben's Stew
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
4 portions
Składniki
-
tomatoes halved340 g
-
cauliflower florets cut in pieces140 g
-
red peppers deseeded and quartered170 g
-
120 g beetroot, rawcooked beetroot pickled15 g
-
olive oil2 Tbsp
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste, homemade1 tsp
-
cider vinegar (opcjonalnie) if using raw beetroot2 tsp
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
2.8 g
Kalorie
505 kJ /
121 kcal
Tłuszcz
8.3 g
Węglowodany
8.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Raw
10 Przepisów
Wielka Brytania i Irlandia
Wielka Brytania i Irlandia
Może spodoba Ci się również...
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 min
Chickpea Stew with Vegetables
50 min
Garlic and White Bean Stew
50 min
Detoxifying Thai Soup
25 min
Sparkling Cucumber and Ginger Refresher
5 min
Cream of Vegetable Soup
15 min
Fennel Risotto
35 min
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45 min
Spinach, Lemon and Lentil Soup
50 min
Red Lentil Soup
40 min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 min