Urządzenia i Akcesoria
Vegan Wild Mushroom and Cavolo Nero Lasagne with Walnut Rocket Pesto
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
8 portions
Składniki
Tomato Sauce
-
garlic cloves2
-
onions quartered150 g
-
olive oil10 g
-
passata1000 g
-
fresh basil leaves torn in pieces20 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
cavolo nero150 g
-
fresh wild mushrooms400 g
Rocket Walnut Pesto
-
olive oil150 g
-
rocket leaves150 g
-
walnuts55 g
-
lemon juice15 g
-
garlic clove1
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
dried chilli flakes1 pinch
Vegan Béchamel Sauce
-
soya milk500 g
-
plain flour50 g
-
vegan margarine50 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground nutmeg¼ tsp
-
Dijon mustard½ tsp
Finalisation
-
dried lasagne pasta sheets (see tip)9
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
594.3 mg
Białko
10.7 g
Kalorie
2069.1 kJ /
494.5 kcal
Tłuszcz
30.8 g
Błonnik
6 g
Tłuszcz nasycony
4.7 g
Węglowodany
47.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Root Vegetable Korma with Basmati Rice
1hod. 45min.
Satay Tofu Kebabs
1hod. 5min.
Lentil Roast with Sweet Potato and Celeriac Purée
1hod.
Slow-cooked Aubergine and Split Pea Curry
14hod. 45min.
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30min.
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1hod. 30min.
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2hod. 15min.
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30min.
Beetroot Harissa Falafel with Tomato Pomegranate Salad
12hod. 45min.
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1hod. 25min.
Chilli and Peanut Noodles with Tofu and Chilli Garlic Oil
30min.
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25min.