Urządzenia i Akcesoria
Kale, Potato, Celeriac and Stilton Pie
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 2 godz.
8 portions
Składniki
-
potatoes peeled, diced (2 cm)450 g
-
celeriac diced (2 cm)450 g
-
water900 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
kale large stalks removed, leaves chopped200 g
-
garlic clove1
-
unsalted butter diced30 g
-
olive oil10 g
-
onions quartered140 g
-
Stilton crumbled150 g
-
ground black pepper¼ tsp
-
puff pastry, ready-made (see tip)600 g
-
plain flour for dusting
-
medium egg lightly beaten1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
831 mg
Białko
13 g
Kalorie
2095 kJ /
503 kcal
Tłuszcz
32 g
Tłuszcz nasycony
16 g
Węglowodany
37 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chickpea, Squash and Kale Stew
45min
Lentil and Pumpkin Pot Pies
1h 25min
Vegetable Salad and Lentil Stew; Vegan Chocolate Mousse
45min
Aubergine Paneer Rolls with Red Lentils and Mint Yoghurt
40min
Lentil Moussaka
3h 30min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25min
Roasted Cauliflower and Hazelnut Orecchiette - Orecchiette con cavolfiore arrosto e nocciola
40min
Pea and Courgette Tarts
1h
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1h 10min
Vegetable and Chickpea Tagine
50min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1h