Urządzenia i Akcesoria
Kale, Potato, Celeriac and Stilton Pie
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 2 godz.
8 portions
Składniki
-
potatoes peeled, diced (2 cm)450 g
-
celeriac diced (2 cm)450 g
-
water900 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
kale large stalks removed, leaves chopped200 g
-
garlic clove1
-
unsalted butter diced30 g
-
olive oil10 g
-
onions quartered140 g
-
Stilton crumbled150 g
-
ground black pepper¼ tsp
-
puff pastry, ready-made (see tip)600 g
-
plain flour for dusting
-
medium egg lightly beaten1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
831 mg
Białko
13 g
Kalorie
2095 kJ /
503 kcal
Tłuszcz
32 g
Tłuszcz nasycony
16 g
Węglowodany
37 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lentil Moussaka
3 godz. 30 min
Mushroom Stroganoff
30 min
Leek and Fennel Goat's Cheese Tarts (TM5)
45 min
Mushroom Wellington, Mushroom Gravy, Crispy New Potatoes and Maple-glazed Carrots
3 godz. 20 min
Spinach Dumplings in Tomato Ragout
1 godz.
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1 godz. 35 min
Ricotta, Mint and Courgette Lasagne
2 godz.
Polenta with Ratatouille
1 godz. 20 min
Root Vegetable Gratin
1 godz.
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 min
Risotto with Broccoli Rabe
30 min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 godz.