Urządzenia i Akcesoria
Kale, Potato, Celeriac and Stilton Pie
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 2 godz.
8 portions
Składniki
-
potatoes peeled, diced (2 cm)450 g
-
celeriac diced (2 cm)450 g
-
water900 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
kale large stalks removed, leaves chopped200 g
-
garlic clove1
-
unsalted butter diced30 g
-
olive oil10 g
-
onions quartered140 g
-
Stilton crumbled150 g
-
ground black pepper¼ tsp
-
puff pastry, ready-made (see tip)600 g
-
plain flour for dusting
-
medium egg lightly beaten1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
831 mg
Białko
13 g
Kalorie
2095 kJ /
503 kcal
Tłuszcz
32 g
Tłuszcz nasycony
16 g
Węglowodany
37 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 godz.
Lentil Moussaka
3 godz. 30 min
Stuffed Courgettes - Zucchine farcite
1 godz.
Sweet and Savoury Amaranth Salad with Cumin Roasted Veg, Pomegranate and Hazelnut
1 godz.
Pea and Courgette Tarts
1 godz.
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 min
Smoked Salmon and Leek Quiche
1 godz. 20 min
Goat's Cheese Pie
1 godz. 10 min
Butternut Squash, Sage and Hazelnut Tart
1 godz. 10 min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1 godz.
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 min