Urządzenia i Akcesoria
Kale, Potato, Celeriac and Stilton Pie
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 2 godz.
8 portions
Składniki
-
potatoes peeled, diced (2 cm)450 g
-
celeriac diced (2 cm)450 g
-
water900 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
kale large stalks removed, leaves chopped200 g
-
garlic clove1
-
unsalted butter diced30 g
-
olive oil10 g
-
onions quartered140 g
-
Stilton crumbled150 g
-
ground black pepper¼ tsp
-
puff pastry, ready-made (see tip)600 g
-
plain flour for dusting
-
medium egg lightly beaten1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
831 mg
Białko
13 g
Kalorie
2095 kJ /
503 kcal
Tłuszcz
32 g
Tłuszcz nasycony
16 g
Węglowodany
37 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Aubergine Paneer Rolls with Red Lentils and Mint Yoghurt
40 min
Butternut Squash, Sage and Hazelnut Tart
1 godz. 10 min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 min
Lentil Moussaka
3 godz. 30 min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 godz.
Breaded Celeriac with Herby Yoghurt Sauce
1 godz.
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1 godz. 30 min
Spinach, Tomato And Cheese Lasagne
2 godz. 45 min
Leek and Lancashire Cheese Quiche
2 godz. 15 min
Vegetable and Chickpea Tagine
50 min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 godz.
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 min