Urządzenia i Akcesoria
Carrot and Peanut Bake
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 55 min
6 portions
Składniki
-
bread torn in pieces150 g
-
peanuts, roasted, unsalted200 g
-
carrots cut in pieces500 g
-
onions quartered150 g
-
tinned chopped tomatoes100 g
-
soya milk100 g
-
olive oil plus extra for greasing30 g
-
large eggs2
-
fine sea salt1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
15 g
Kalorie
1536 kJ /
367 kcal
Tłuszcz
24 g
Węglowodany
23 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mushroom Stroganoff with Parsnip and Leek Purée
1 godz. 15 min
Lentil moussaka
2 godz. 20 min
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1 godz. 30 min
Lentil Moussaka
2 godz. 20 min
Pearl Barley Risotto with Mushrooms
50 min
Vegetable Tart
1 godz. 15 min
Pearl Barley and White Bean Stew
1 godz.
Moroccan Quorn with Bulgar Wheat
40 min
Pearl Barley Risotto with Asparagus
1 godz. 5 min
Broccoli and Oat Crumble with Vegan Cheese
1 godz.
Nut Balls with Tomato Sauce
50 min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 godz. 10 min