
Urządzenia i Akcesoria
Ricotta, Mint and Courgette Lasagne
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 2 godz.
4 portions
Składniki
Pasta
-
extra virgin olive oil , plus extra for greasing1 Tbsp
-
plain flour , plus extra for dusting200 g
-
eggs2
Ricotta, Mint and Spinach Layer
-
whole milk1500 g
-
malt vinegar , white40 g
-
lemon , zest only, no white pith, finely grated½ - 1
-
fresh mint leaves , plus extra for garnishing8
-
fresh spinach leaves20 g
-
fine sea salt1 pinch
Courgette, Garlic and Pea Layer
-
garlic clove1
-
courgettes , cut in pieces500 g
-
olive oil40 g
-
frozen green peas100 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
dry white wine60 g
-
fresh thyme , leaves only2 sprigs
Parmesan Béchamel
-
Parmesan cheese , crust removed and cut in cubes (3 cm)80 g
-
whole milk500 g
-
plain flour50 g
-
unsalted butter , softened30 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
3844 kJ /
915 kcal
Białko
37.8 g
Węglowodany
81.45 g
Tłuszcz
47.7 g
Błonnik
6.4 g