Urządzenia i Akcesoria
Mixed Grain Pilaf with Beetroot
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
water800 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
sunflower oil1 tsp
-
mixed grains (e.g. bulgar wheat, red rice, millet) (see tip)200 g
-
dried bay leaf1
-
cucumber deseeded, cut in pieces (approx. 150 g)½
-
spring onions sliced (2-3 cm)100 g
-
red peppers cut in pieces75 g
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
extra virgin olive oil60 g
-
fresh coriander leaves10 g
-
ground black pepper1 pinch
-
cooked beetroot diced (1 cm)150 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
2.6 g
Kalorie
706 kJ /
169 kcal
Tłuszcz
11.6 g
Węglowodany
13.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Black Bean and Sun-dried Tomato Dip
30 min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 min
Vegan Chickpea and Almond Sandwich Filling
15 min
Root Vegetable Gratin
1 godz.
Bean Burgers with Pistou and Slaw
1 godz. 30 min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 min
Vegan Bean Burgers
1 godz. 20 min
Sweet and Savoury Amaranth Salad with Cumin Roasted Veg, Pomegranate and Hazelnut
1 godz.
Warm Mediterranean Couscous Salad
30 min
Sweet and Sticky Red Cabbage and Sweet Potato Salad
40 min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 godz.