Urządzenia i Akcesoria
Mixed Grain Pilaf with Beetroot
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
water800 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
sunflower oil1 tsp
-
mixed grains (e.g. bulgar wheat, red rice, millet) (see tip)200 g
-
dried bay leaf1
-
cucumber deseeded, cut in pieces (approx. 150 g)½
-
spring onions sliced (2-3 cm)100 g
-
red peppers cut in pieces75 g
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
extra virgin olive oil60 g
-
fresh coriander leaves10 g
-
ground black pepper1 pinch
-
cooked beetroot diced (1 cm)150 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
2.6 g
Kalorie
706 kJ /
169 kcal
Tłuszcz
11.6 g
Węglowodany
13.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kale Pesto Pasta Salad
50 min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 min
Creamy Vegan Hot Broccoli Dip
40 min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 min
Spiced Potato Salad with Herb Yoghurt, Watercress and Peas
45 min
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1 godz.
Balsamic Spelt Salad
20 min
Stuffed Butternut Squash with Feta
1 godz. 50 min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 min
Roasted Sweet Potato and Broccoli Spelt Salad
1 godz. 15 min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 godz. 10 min
Smoky Couscous Salad
20 min