Urządzenia i Akcesoria
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
Swiss chard stalks removed350 g
-
onions quartered60 g
-
olive oil20 g
-
caraway seeds2 tsp
-
tomato purée20 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
tamarind paste40 g
-
water350 g
-
tinned chickpeas (1 x 400 g tin, drained)240 g
-
tinned butter beans (1 x 400 g tin, drained)220 g
-
caster sugar½ Tbsp
-
ground coriander1 ½ tsp
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
dried chilli flakes½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
11.5 g
Kalorie
1017 kJ /
243 kcal
Tłuszcz
8.3 g
Węglowodany
30.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 godz.
Vegetable and Chickpea Tagine
50 min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 min
Cape Malay Vegetable Curry
35 min
Pearl Barley and White Bean Stew
1 godz.
Vegetarian Chilli
35 min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 godz. 10 min
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30 min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 min
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25 min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 min