Paprika and Lime Brazil Nut Cream

Paprika and Lime Brazil Nut Cream

4.3 6 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 4 godz. 5 min
500 g

Składniki

  • Brazil nuts, shelled, whole soaked in water for 4-8 hours, then drained
    300 g
  • red peppers quartered
    150 g
  • tomatoes quartered
    80 g
  • freshly squeezed lime juice
    55 g
  • olive oil
    120 g
  • honey
    1 tsp
  • smoked paprika
    1 tsp
  • herb salt
    1 tsp
    1 tsp fine sea salt
  • ground black pepper to taste

Wartości odżywcze na 50 g

Kalorie 314 kcal / 1314 kJ
Białko 4.6 g
Tłuszcz 32.1 g
Węglowodany 5.9 g
Błonnik 2.8 g
Tłuszcz nasycony 6.5 g
Sód 235 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...