
Urządzenia i Akcesoria
Paprika and Lime Brazil Nut Cream
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 4 godz. 5 min
500 g
Składniki
-
Brazil nuts, shelled, whole soaked in water for 4-8 hours, then drained300 g
-
red peppers quartered150 g
-
tomatoes quartered80 g
-
freshly squeezed lime juice55 g
-
olive oil120 g
-
honey1 tsp
-
smoked paprika1 tsp
-
herb salt1 tsp
-
ground black pepper to taste
Wartości odżywcze na 50 g
Kalorie
314 kcal /
1314 kJ
Białko
4.6 g
Tłuszcz
32.1 g
Węglowodany
5.9 g
Błonnik
2.8 g
Tłuszcz nasycony
6.5 g
Sód
235 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Raw
10 Przepisów
Wielka Brytania i Irlandia
Wielka Brytania i Irlandia