Urządzenia i Akcesoria
Paprika and Lime Brazil Nut Cream
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 4 godz. 5 min
500 g
Składniki
-
Brazil nuts, shelled, whole soaked in water for 4-8 hours, then drained300 g
-
red peppers quartered150 g
-
tomatoes quartered80 g
-
freshly squeezed lime juice55 g
-
olive oil120 g
-
honey1 tsp
-
smoked paprika1 tsp
-
1 tsp fine sea saltherb salt1 tsp
-
ground black pepper to taste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 50 g
Sód
235 mg
Białko
4.6 g
Kalorie
1314 kJ /
314 kcal
Tłuszcz
32.1 g
Błonnik
2.8 g
Tłuszcz nasycony
6.5 g
Węglowodany
5.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Raw
10 Przepisów
Wielka Brytania i Irlandia
Wielka Brytania i Irlandia
Może spodoba Ci się również...
Broccoli Fritters with Radish Salad and Lemon Quinoa
1h
Pumpkin and Onion Galette with Autumn Coleslaw
55min
Sweet Potato and Spinach Cakes
30min
Beetroot salad on wholemeal toast with halloumi
40min
Chickpea Flatbread and Curried Vegetable Dip
50min
Roast Carrot Butter
1h
Millet Salad with Lentils and Pomegranate
2h 35min
Lupini Cheese
2h 45min
Chickpea Pancakes
20min
Vegan Sun-dried Tomato and Artichoke Quiche
1h 10min
Lemon and Kale Pearl Barley Risotto with Parsley and Hazelnut Pesto
1h 15min
Roasted Cauliflower Steaks with Salsa and Purée
1h