Urządzenia i Akcesoria
Root Vegetable Röstis
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
Röstis
-
olive oil for greasing
-
beetroot peeled, halved if necessary to fit in feeder130 g
-
parsnips peeled130 g
-
sweet potato peeled, trimmed if necessary to fit in feeder130 g
-
garlic cloves2
-
medium eggs2
-
plain flour70 g
-
fine sea salt to taste1 - 1 ½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Crème Fraîche Topping
-
fresh dill cut in pieces5 g
-
fresh parsley leaves5 g
-
crème fraîche200 g
-
lemon finely grated zest only1
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1311 mg
Białko
8 g
Kalorie
1156 kJ /
276 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
4.6 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
33 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Soda Bread with Feta
30 min
Surimi Stick Salad
15 min
Oven Baked Vegetable Crisps
1 godz. 45 min
Sweet Cucumber Pickles (TM5)
48 godz. 20 min
Blackcurrant Cordial
30 min
Carrot Noodles and Carrot Top Pesto
50 min
Ginger Cordial
2 godz.
Spiced carrot salad
5 min
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10 min
Edamame and Spinach Dip
5 min
Potato and Celeriac Gratin
1 godz. 10 min
Broccoli, Red Pepper and Pine Nut Salad
10 min