Urządzenia i Akcesoria
Gluten-free Veggie Patties with Yoghurt Dressing
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
20 pieces
Składniki
Patties
-
lemon finely grated zest only1
-
freshly squeezed lemon juice35 g
-
sweet potatoes cut in pieces200 g
-
mixed peppers any colour, cut in pieces200 g
-
leeks cut in pieces100 g
-
celeriac cut in pieces150 g
-
salt1 tsp
-
fresh chilli (opcjonalnie) to taste½ - 1
-
linseeds45 g
-
medium eggs2
Dressing
-
olive oil80 g
-
garlic clove1
-
fresh chilli½
-
fresh basil leaves20 g
-
fresh coriander leaf20 g
-
fresh chives cut in pieces (5 cm)20 g
-
salt or to taste½ tsp
-
yoghurt120 g
-
lime juice30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
138 mg
Białko
1.8 g
Kalorie
322 kJ /
77 kcal
Tłuszcz
5.7 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
0.9 g
Węglowodany
5.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Creamy Broccoli Sauce
35 min
Berry Chia Jam
30 min
Carrot Oat Energy Balls
50 min
Mixed Pepper, Courgette and Goat's Cheese Tart
1 godz. 40 min
Slow-cooked Chickpea Stew
4 godz. 15 min
Artichoke And Tofu Dip
5 min
Potato and Vegetable Salad with Chicken
1 godz. 15 min
Healthy Pancake Muffins
1 godz. 25 min
Gluten Free Plain Flour
5 min
Spelt Flour Pizza with Chicory and Taleggio
2 godz. 30 min
Oat Bran Pancakes
10 min
White Bean Salad
5 min