Urządzenia i Akcesoria
Hash Browns with Scrambled Tofu
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
floury potatoes (e.g. Maris Piper, King Edward), peeled, cut in pieces that fit through feeder550 g
-
nutritional yeast flakes4 Tbsp
-
tofu, firm cut in pieces450 g
-
tahini1 Tbsp
-
dairy-free milk of choiceoat milk120 g
-
fine sea salt½ tsp
-
vegetable oil for frying4 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
357.4 mg
Białko
30.5 g
Kalorie
2148.3 kJ /
513.5 kcal
Tłuszcz
29.1 g
Błonnik
9.6 g
Tłuszcz nasycony
5.2 g
Węglowodany
38.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Black Bean and Avocado Wrap
15 min
Bruschetta with white bean purée and gremolata
15 min
Bean and Broccoli Fritters with Mango Salad (Diabetes)
25 min
Vegan Oyster Mushroom Soup
40 min
Vegetarian Medallions
1 godz. 10 min
Sweet Potato Fritters with Greek Yoghurt, Smoked Salmon and Chives
35 min
Whole roast broccoli with romesco sauce
45 min
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing
45 min
Swedish 'Meatballs' with Cauliflower Purée and Gravy
1 godz. 40 min
Vietnamese-style Vegetable Stew with Rice
40 min
Honey soy tofu with steamed rice
40 min
Roast Chicken Dinner with Veg and Gravy
2 godz.