Urządzenia i Akcesoria
Hash Browns with Scrambled Tofu
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
floury potatoes (e.g. Maris Piper, King Edward), peeled, cut in pieces that fit through feeder550 g
-
nutritional yeast flakes4 Tbsp
-
tofu, firm cut in pieces450 g
-
tahini1 Tbsp
-
dairy-free milk of choiceoat milk120 g
-
fine sea salt½ tsp
-
vegetable oil for frying4 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
357.4 mg
Białko
30.5 g
Kalorie
2148.3 kJ /
513.5 kcal
Tłuszcz
29.1 g
Błonnik
9.6 g
Tłuszcz nasycony
5.2 g
Węglowodany
38.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegetarian Medallions
1 godz. 10 min
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
30 min
Vegan Spanish Omelette
40 min
Wholemeal Spaghetti with Lentil and Carrot Cream Sauce
45 min
Rice and Parsley Stuffed Peppers
55 min
Gluten-free Tagliatelle with Veggie Ragout
1 godz.
Black Bean Houmous with Maize Chips
1 godz. 15 min
Vegan Lentil Lasagne
2 godz. 20 min
Miso Mushrooms Toast with Tahini Yogurt
45 min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1 godz. 25 min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40 min
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25 min