Urządzenia i Akcesoria
Hash Browns with Scrambled Tofu
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
floury potatoes (e.g. Maris Piper, King Edward), peeled, cut in pieces that fit through feeder550 g
-
nutritional yeast flakes4 Tbsp
-
tofu, firm cut in pieces450 g
-
tahini1 Tbsp
-
dairy-free milk of choiceoat milk120 g
-
fine sea salt½ tsp
-
vegetable oil for frying4 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
357.4 mg
Białko
30.5 g
Kalorie
2148.3 kJ /
513.5 kcal
Tłuszcz
29.1 g
Błonnik
9.6 g
Tłuszcz nasycony
5.2 g
Węglowodany
38.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30 min
Feta and Aubergine Sandwich Filling
30 min
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing
45 min
Beetroot Harissa Falafel with Tomato Pomegranate Salad
12 godz. 45 min
Zesty Green Goddess Power Salad
20 min
Obe Ata (Red Pepper Sauce)
1 godz. 20 min
Vegan Lentil Lasagne
2 godz. 20 min
Pasta with Beetroot Sauce and Feta Cheese
40 min
Spinach with Chickpeas (Espinacas con Garbanzos)
30 min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30 min
Vegan burgers
45 min
Black Bean and Avocado Wrap
15 min