Urządzenia i Akcesoria
Cauliflower Rice with Crunchy Peanut Sauce and Vegetables
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
Chinese cabbage cut in wedges that fit through feeder350 g
-
carrots200 g
-
crunchy peanut butter (see tip)4 Tbsp
-
water350 g
-
soy dressing, homemade (see tip)60 g
-
cauliflower florets (3 cm)450 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
extra virgin olive oil2 Tbsp
-
vegetable oil20 g
-
mangetout (opcjonalnie)200 g
-
cashew nuts (opcjonalnie) for serving
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
625 mg
Białko
8.1 g
Kalorie
1246.9 kJ /
298 kcal
Tłuszcz
24.3 g
Błonnik
5.5 g
Tłuszcz nasycony
4.1 g
Węglowodany
16.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Grilled Courgette Salad with Lemon Basil Dressing
35 Min
Courgette Salad with Parmesan and Sun-Dried Tomato Vinaigrette
15 Min
Brazilian-style Beetroot and Carrot Salad
30 Min
Leek and Potato Soup
40 Min
Pearl Barley and Chicken Salad
1 Std.
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50 Min
Fruit Platter with Lemon and Honey Dressing
15 Min
Buddha Bowl with Chicken
1 Std.
Grated Carrot Salad
10 Min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30 Min
Sumac-spiced Houmous
5 Min