Urządzenia i Akcesoria
Cauliflower Rice with Crunchy Peanut Sauce and Vegetables
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
Chinese cabbage cut in wedges that fit through feeder350 g
-
carrots200 g
-
crunchy peanut butter (see tip)4 Tbsp
-
water350 g
-
soy dressing, homemade (see tip)60 g
-
cauliflower florets (3 cm)450 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
extra virgin olive oil2 Tbsp
-
vegetable oil20 g
-
mangetout (opcjonalnie)200 g
-
cashew nuts (opcjonalnie) for serving
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
625 mg
Białko
8.1 g
Kalorie
1246.9 kJ /
298 kcal
Tłuszcz
24.3 g
Błonnik
5.5 g
Tłuszcz nasycony
4.1 g
Węglowodany
16.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30 min
Îles Flottantes in White Chocolate Cream and Roses
1 godz. 20 min
Blood Orange and Campari Steamed Pudding
1 godz. 45 min
Spiralized Carrots and Apple Salad with Feta and Walnuts
15 min
Raw Asian Salad
10 min
Mushroom Carpaccio (TM5)
25 min
Pasta with Beetroot Sauce and Feta Cheese
40 min
Broccoli, Red Pepper and Pine Nut Salad
10 min
Aubergine and Lentil Salad
40 min
Hazelnut, Dark Chocolate and Date Spread
20 min
Sumac-spiced Houmous
5 min
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55 min