Cauliflower Rice with Crunchy Peanut Sauce and Vegetables
TM6

Cauliflower Rice with Crunchy Peanut Sauce and Vegetables

5.0 (5 ocen)

Składniki

  • 350 g Chinese cabbage, cut in wedges that fit through feeder
  • 200 g carrots
  • 4 Tbsp crunchy peanut butter (see tip)
  • 350 g water
  • 60 g soy dressing, homemade (see tip)
  • 450 g cauliflower florets (3 cm)
  • ½ tsp fine sea salt
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 2 Tbsp extra virgin olive oil
  • 20 g vegetable oil
  • 200 g mangetout (opcjonalnie)
  • cashew nuts, for serving (opcjonalnie)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1246.9 kJ / 298 kcal
Białko
8.1 g
Węglowodany
16.9 g
Tłuszcz
24.3 g
Tłuszcz nasycony
4.1 g
Błonnik
5.5 g
Sód
625 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy