![Cauliflower Pithivier in Gluten-free Cheddar Puff Pastry Cauliflower Pithivier in Gluten-free Cheddar Puff Pastry](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/e0e1072e-1b2c-4d3b-a4cf-504ed4287d09/Derivates/3330c039-d1f1-41b1-9b66-a11619b8e182.jpg)
Wersje kompatybilne
Cauliflower Pithivier in Gluten-free Cheddar Puff Pastry
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Gluten-free Cheddar Puff Pastry
- 150 g Cheddar cheese, cut in pieces (2 cm)
- 250 g gluten-free plain white flour (see tip), plus extra for dusting
- 200 g unsalted butter, diced (1-2 cm) then frozen for 30 minutes
- 120 g water, cold
- 1 tsp xanthan gum
- ½ tsp fine sea salt
Filling
- 400 g cauliflower (approx. 1 small), cut in florets (1-2 cm)
- 2 Tbsp olive oil, plus 20 g
- 10 fresh sage leaves
- 1 - 2 garlic cloves, to taste
- 80 g red onions, quartered
- 20 g gluten-free plain white flour
- 200 g milk
- 2 tsp Dijon mustard
- ¾ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 40 g pine nuts
Pithivier
- 1 medium egg, beaten
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 4576 kJ / 1101 kcal
- Białko
- 20 g
- Węglowodany
- 74 g
- Tłuszcz
- 80 g
- Tłuszcz nasycony
- 40 g
- Sód
- 1151 mg
Alternatywne przepisy
Broccoli Fritters with Radish Salad and Lemon Quinoa
1 Std.
Falafel in Square Flatbread (R’gaif Bread) with Tahini Sauce
1 godz. 25 min
Kale, Potato, Celeriac and Stilton Pie
2h
Cashew, Mushroom and Chestnut Sausages with Root Veg Mash and Chilli Sauce
1 Std. 30 Min
Gluten-free Beetroot Blinis with Horseradish Cream and Crayfish
35 Min
Apricot and Nut Stuffing
45 分钟
Quince Torta
8h
Rum Babas
3 Std. 45 Min
Vegetable Tart
1小时 15 分钟
Freekeh Risotto with Mixed Mushrooms and Sage
1 Std. 30 Min
Roasted Parsnip and Chestnut Pâté
2h 45min
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1h 35min