Urządzenia i Akcesoria
Cauliflower Pithivier in Gluten-free Cheddar Puff Pastry
Przygotowanie 55 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
4 portions
Składniki
Gluten-free Cheddar Puff Pastry
-
Cheddar cheese cut in pieces (2 cm)150 g
-
gluten-free plain white flour (see tip), plus extra for dusting250 g
-
unsalted butter diced (1-2 cm) then frozen for 30 minutes200 g
-
water cold120 g
-
xanthan gum1 tsp
-
fine sea salt½ tsp
Filling
-
cauliflower (approx. 1 small), cut in florets (1-2 cm)400 g
-
olive oil plus 20 g2 Tbsp
-
fresh sage leaves10
-
garlic cloves to taste1 - 2
-
red onions quartered80 g
-
gluten-free plain white flour20 g
-
milk200 g
-
Dijon mustard2 tsp
-
fine sea salt¾ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
pine nuts40 g
Pithivier
-
medium egg beaten1
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1151 mg
Białko
20 g
Kalorie
4576 kJ /
1101 kcal
Tłuszcz
80 g
Tłuszcz nasycony
40 g
Węglowodany
74 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Fennel and Caraway Rye Crackers with Houmous
1 godz. 30 min
Gluten-free Shortcrust Pastry
35 min
Ricotta, Mint and Courgette Lasagne
2 godz.
Rye Bread Rolls
4 godz.
Quick Soup Powder
10 min
Cashew, Mushroom and Chestnut Sausages with Root Veg Mash and Chilli Sauce
1 godz. 30 min
Root Vegetable Gratin
1 godz.
Gluten-free Mince Pies
1 godz. 30 min
Butternut Squash, Sage and Hazelnut Tart
1 godz. 10 min
Lentil and Pumpkin Pot Pies
1 godz. 25 min
Dairy free béchamel
10 min
Gluten-free Mushroom Christmas Stuffing
1 godz. 20 min