Urządzenia i Akcesoria
Vegetable Tartlets with Chickpea Flour Crust
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
6 portions
Składniki
Vegetable Tartlets
-
dried chickpeas150 g
-
red peppers cut in strips (approx. 1.5 cm)200 g
-
olive oil60 g
-
red onions cut in wedges (3-4 cm)170 g
-
water (see tip)240 - 260 g
-
fine sea salt1 tsp
-
fresh rosemary leaves only2 sprigs
-
olive oil for greasing
Mixed Salad
-
sesame seeds50 g
-
fresh root ginger grated15 g
-
orange finely grated zest of ½ and 40 g juice1
-
honey40 g
-
balsamic vinegar40 g
-
olive oil80 g
-
fine sea salt1 tsp
-
lamb's lettuce100 g
-
rocket leaves150 g
-
red radishes sliced200 g
-
tart apples, cut in piecesGranny Smith apples cut in pieces300 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
986 mg
Białko
13 g
Kalorie
2827 kJ /
676 kcal
Tłuszcz
44 g
Błonnik
13 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Węglowodany
63 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Butterbean and Feta Burgers
1 godz. 30 min
Vegetarian Spiralized Fideuá
30 min
Mushroom Stroganoff
30 min
Lentil Roast with Sweet Potato and Celeriac Purée
1 godz.
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing
45 min
Roasted Cauliflower Houmous
30 min
Mushroom Wellington, Mushroom Gravy, Crispy New Potatoes and Maple-glazed Carrots
3 godz. 20 min
Stuffed Portobello Mushrooms
45 min
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2 godz. 15 min
Vegan Lentil Lasagne
2 godz. 20 min
Lentil and Pumpkin Pot Pies
1 godz. 25 min
Coconut and Spinach Dahl
50 min