
Urządzenia i Akcesoria
Vegetable Tartlets with Chickpea Flour Crust
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
6 portions
Składniki
Vegetable Tartlets
-
dried chickpeas150 g
-
red peppers cut in strips (approx. 1.5 cm)200 g
-
olive oil60 g
-
red onions cut in wedges (3-4 cm)170 g
-
water (see tip)240 - 260 g
-
fine sea salt1 tsp
-
fresh rosemary leaves only2 sprigs
-
olive oil for greasing
Mixed Salad
-
sesame seeds50 g
-
fresh root ginger grated15 g
-
orange finely grated zest of ½ and 40 g juice1
-
honey40 g
-
balsamic vinegar40 g
-
olive oil80 g
-
fine sea salt1 tsp
-
lamb's lettuce100 g
-
rocket leaves150 g
-
red radishes sliced200 g
-
Granny Smith apples cut in pieces300 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
676 kcal /
2827 kJ
Białko
13 g
Tłuszcz
44 g
Węglowodany
63 g
Błonnik
13 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Sód
986 mg