![Vegetable Tartlets with Chickpea Flour Crust Vegetable Tartlets with Chickpea Flour Crust](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/d1821adf-b07f-4ba4-ae9b-57cacd446af3/Derivates/8773382d-9cbe-4fb7-9263-fc9e34e981a6.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Vegetable Tartlets
- 150 g dried chickpeas
- 200 g red peppers, cut in strips (approx. 1.5 cm)
- 60 g olive oil
- 170 g red onions, cut in wedges (3-4 cm)
- 240 - 260 g water (see tip)
- 1 tsp fine sea salt
- 2 sprigs fresh rosemary, leaves only
- olive oil, for greasing
Mixed Salad
- 50 g sesame seeds
- 15 g fresh root ginger, grated
- 1 orange, finely grated zest of ½ and 40 g juice
- 40 g honey
- 40 g balsamic vinegar
- 80 g olive oil
- 1 tsp fine sea salt
- 100 g lamb's lettuce
- 150 g rocket leaves
- 200 g red radishes, sliced
-
300
g Granny Smith apples, cut in pieces
lub tart apples, cut in pieces
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2827 kJ / 676 kcal
- Białko
- 13 g
- Węglowodany
- 63 g
- Tłuszcz
- 44 g
- Tłuszcz nasycony
- 6 g
- Błonnik
- 13 g
- Sód
- 986 mg
Alternatywne przepisy
Carrot and Chickpea Spread
15min
Vegan Bean Burgers
1h 20min
Butter Board with Spinach Pesto
10min
Mushroom Wellington, Mushroom Gravy, Crispy New Potatoes and Maple-glazed Carrots
3 Std. 20 Min
Festive Nut Roast Wreath
2 Std.
Vegan Mushroom Masala with Chilli and Turmeric
25min
Seriously Seedy Crackers
30min
Pea and Courgette Tarts
1h
Pumpkin seed mix
40min
Sumac-spiced Houmous
5 min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30min
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50min