
Urządzenia i Akcesoria
Dill Stuffed Peppers
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
4 portions
Składniki
-
sunflower seeds soaked in water for 2-4 hours, then drained125 g
-
carrots cut in pieces210 g
-
celery stalks cut in pieces50 g
-
red onion30 g
-
tahini40 g
-
lemon juice60 g
-
fresh dill leaves only1 bunch
-
tamari1 tsp
-
red peppers sliced in half and deseeded2
-
yellow peppers sliced in half and deseeded2
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
336 kcal /
1404 kJ
Białko
10.9 g
Tłuszcz
21.8 g
Węglowodany
24 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Raw
10 Przepisów
Wielka Brytania i Irlandia
Wielka Brytania i Irlandia