Urządzenia i Akcesoria
Dill Stuffed Peppers
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
4 portions
Składniki
-
sunflower seeds soaked in water for 2-4 hours, then drained125 g
-
carrots cut in pieces210 g
-
celery stalks cut in pieces50 g
-
red onion30 g
-
tahini40 g
-
lemon juice60 g
-
1 Tbsp dried dillfresh dill leaves only1 bunch
-
tamari1 tsp
-
red peppers sliced in half and deseeded2
-
yellow peppers sliced in half and deseeded2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
10.9 g
Kalorie
1404 kJ /
336 kcal
Tłuszcz
21.8 g
Węglowodany
24 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Raw
10 Przepisów
Wielka Brytania i Irlandia
Wielka Brytania i Irlandia
Może spodoba Ci się również...
Star Burgers
20 godz. 5 min
Stuffed Portobello Mushrooms
45 min
Veggie 'Burritos'
20 min
Tofu stew
30 min
Coconut Creamed Kale
20 min
Vegetable Stroganoff
30 min
Lentil Burgers with Beetroot Rolls and Vegan Mayonnaise
4 godz. 20 min
Wholewheat Spaghetti with Avocado Sauce and Vegan 'Parmesan' (TM6 & TM5)
25 min
Veganella - Vegan Mozzarella
6 godz. 10 min
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2 godz. 15 min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
30 min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 godz. 10 min