Urządzenia i Akcesoria
Dill Stuffed Peppers
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
4 portions
Składniki
-
sunflower seeds soaked in water for 2-4 hours, then drained125 g
-
carrots cut in pieces210 g
-
celery stalks cut in pieces50 g
-
red onion30 g
-
tahini40 g
-
lemon juice60 g
-
1 Tbsp dried dillfresh dill leaves only1 bunch
-
tamari1 tsp
-
red peppers sliced in half and deseeded2
-
yellow peppers sliced in half and deseeded2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
10.9 g
Kalorie
1404 kJ /
336 kcal
Tłuszcz
21.8 g
Węglowodany
24 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Raw
10 Przepisów
Wielka Brytania i Irlandia
Wielka Brytania i Irlandia
Może spodoba Ci się również...
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2h 15min
Mushroom Stroganoff with Parsnip and Leek Purée
1h 15min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25min
Tofu stew
30min
Vegan Cauliflower Fettuccine Alfredo
50min
Vegan Chickpea and Almond Sandwich Filling
15min
Tomatoes Stuffed with Mushrooms and Nuts
1h 5min
Potatoes Stuffed with Soya Mince, Spinach and Pine Nuts
1h 20min
Vegan Sun-dried Tomato and Artichoke Quiche
1h 10min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1h
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
30min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1h 10min