Urządzenia i Akcesoria
Vietnamese-style Vegetable Stew with Rice
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
water800 g
-
jasmine rice200 g
-
garlic clove1
-
vegetable oil20 g
-
mixed vegetables cut in pieces (approx. 2-3 cm, see tip)800 g
-
1 heaped tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
soy sauce20 g
-
ground black pepper1 tsp
-
seitan sliced (approx. 5 mm)130 g
-
sesame oil20 g
-
spring onions (opcjonalnie) thinly sliced (2-3 mm)10 g
-
sesame seeds (opcjonalnie) for serving1 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1291 mg
Białko
19.5 g
Kalorie
1954 kJ /
467 kcal
Tłuszcz
12.5 g
Błonnik
7.8 g
Tłuszcz nasycony
1.5 g
Węglowodany
68.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 min
Mushroom Stroganoff
30 min
Courgette and Potato Parmigiana (TM5)
1 godz. 15 min
Vegan Mushroom Bowls
1 godz. 20 min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 min
Tempeh Bolognaise
30 min
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2 godz. 5 min
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2 godz. 15 min
Chilli and Peanut Noodles with Tofu and Chilli Garlic Oil
30 min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30 min
Black Bean and Avocado Wrap
15 min
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25 min