Urządzenia i Akcesoria
Vietnamese-style Vegetable Stew with Rice
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
water800 g
-
jasmine rice200 g
-
garlic clove1
-
vegetable oil20 g
-
mixed vegetables cut in pieces (approx. 2-3 cm, see tip)800 g
-
1 heaped tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
soy sauce20 g
-
ground black pepper1 tsp
-
seitan sliced (approx. 5 mm)130 g
-
sesame oil20 g
-
spring onions (opcjonalnie) thinly sliced (2-3 mm)10 g
-
sesame seeds (opcjonalnie) for serving1 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1291 mg
Białko
19.5 g
Kalorie
1954 kJ /
467 kcal
Tłuszcz
12.5 g
Błonnik
7.8 g
Tłuszcz nasycony
1.5 g
Węglowodany
68.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Root Vegetable Korma with Basmati Rice
1 godz. 45 min
Vegan Mushroom Bowls
1 godz. 20 min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
40 min
Pasta with Fennel and Tomato Sauce
45 min
Vegan Lentil Lasagne
2 godz. 20 min
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2 godz. 15 min
Vegan Wild Mushroom and Cavolo Nero Lasagne with Walnut Rocket Pesto
2 godz.
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2 godz. 5 min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30 min
Korean Ramen with Tofu
50 min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1 godz. 25 min
Chilli and Peanut Noodles with Tofu and Chilli Garlic Oil
30 min