Urządzenia i Akcesoria
Fontina and Walnut Risotto - Risotto con Fontina e noci
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
walnut halves50 g
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)80 g
-
fresh parsley leaves (1 large handful)10 g
-
garlic clove1
-
olive oil20 g
-
shallots halved80 g
-
white wine70 g
-
risotto rice270 g
-
boiling water620 g
-
1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade, crumbledvegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
fine sea salt plus extra to taste¼ tsp
-
ground black pepper plus extra to taste¼ tsp
-
Fontina cheese diced (1 cm)100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
20.8 g
Kalorie
2362 kJ /
564 kcal
Tłuszcz
27.5 g
Węglowodany
55 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Artichoke Tart - Torta di carciofi
1h 20min
Mushroom Stroganoff
30min
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1h 35min
Sweet Potato, Pecan and Blue Cheese Risotto
30min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45min
Tomatoes Stuffed with Mushrooms and Nuts
1h 5min
Polenta with Ratatouille
1h 20min
Mushroom Parmentier
1h 10min
Tarte Bourguignonne
1h 30min
Pea and Courgette Tarts
1h
Onion Soup
1h
Mushroom and Spinach Risotto
55min