Urządzenia i Akcesoria
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
sultanas100 g
-
pine nuts50 g
-
olive oil plus extra for frying50 g
-
fresh sea bass fillets boneless (approx. 100 g each)6
-
onions quartered120 g
-
garlic cloves3
-
fresh spinach leaves500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
23.8 g
Kalorie
1799 kJ /
430 kcal
Tłuszcz
27.1 g
Węglowodany
22.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 godz.
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35 min
Baked Spinach and Feta Mushrooms
35 min
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1 godz. 20 min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
25 min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Tagliatelle
35 min
Steamed Cod with Vizcaina Sauce
50 min
Cod with Pistachio and Couscous
30 min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 min
Salmon with Sticky Tomato Glaze
40 min
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35 min