Sea Bass with Raisins and Pine Nuts

Sea Bass with Raisins and Pine Nuts

4.4 21 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 portions

Składniki

  • sultanas
    100 g
  • pine nuts
    50 g
  • olive oil plus extra for frying
    50 g
  • fresh sea bass fillets boneless (approx. 100 g each)
    6
  • onions quartered
    120 g
  • garlic cloves
    3
  • fresh spinach leaves
    500 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 430 kcal / 1799 kJ
Białko 23.8 g
Tłuszcz 27.1 g
Węglowodany 22.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...