Urządzenia i Akcesoria
Quinoa Broth
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
quinoa rinsed and well drained140 g
-
garlic clove1
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
extra virgin olive oil plus extra for drizzling25 g
-
leeks cut in rounds (1 cm)100 g
-
carrots peeled, diced (1 cm)100 g
-
white cabbage cut in thin strips (1 cm)100 g
-
cherry tomatoes halved6
-
fine sea salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
vegetable stock cubes (for 0.5 l each) crumbled1 ½
-
boiling water750 g
-
tinned kidney beans rinsed, drained150 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
6.4 g
Kalorie
761 kJ /
182 kcal
Tłuszcz
8 g
Węglowodany
22.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
30 min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30 min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 min
Aubergine and Tomato Pasta
45 min
Iranian Vegetable Stew
1 godz. 30 min
Vegan Chickpea and Almond Sandwich Filling
15 min
Potatoes Stuffed with Soya Mince, Spinach and Pine Nuts
1 godz. 20 min
Spring Greens Soup with Beans
35 min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 min
Broccoli and Oat Crumble with Vegan Cheese
1 godz.
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 min