Urządzenia i Akcesoria
Garlic and Olive Conchiglie
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
garlic cloves4
-
extra virgin olive oil20 g
-
unsalted butter diced50 g
-
pitted green olives (e.g. Gordal, Manzanilla)150 g
-
water for cooking pasta
-
anchovy breadcrumbs, homemade (see tip)120 g
-
dried conchiglie pasta dried320 g
-
fine sea salt to taste
-
white wine vinegar or to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste
-
lemon finely grated zest only1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
898.5 mg
Białko
15.2 g
Kalorie
2372.5 kJ /
567.1 kcal
Tłuszcz
23.4 g
Błonnik
5.3 g
Tłuszcz nasycony
8.5 g
Węglowodany
74.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegan Porridge with Fruits and Cinnamon
15 min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30 min
Smoky Paprika Rub
5 min
Spanish Tortilla
1 godz.
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50 min
Anchovy Breadcrumbs
5 min
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
30 min
Jack-O-Lantern Stuffed Peppers
1 godz. 30 min
Black Bean and Avocado Wrap
15 min
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25 min
Smashed Avocado, Marinated Tomatoes and Boiled Egg on Toast
25 min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1 godz. 25 min