Urządzenia i Akcesoria
Beetroot and Herring Open Sandwich (Smørrebrød)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
8 slices
Składniki
-
water700 g
-
raw beetroots peeled, cut in pieces (1-2 cm)400 g
-
medium eggs4
-
fresh dill leaves only, plus extra for garnish1 tsp
-
sour cream140 g
-
wholegrain mustard1 tsp
-
fine sea salt or to taste½ tsp
-
ground black pepper or to taste2 pinches
-
coarse rye bread8 slices
-
marinated herring fillets (e.g. marinated in dill), drained, cut in pieces (drained weight)280 g
-
cucumber thinly sliced then halved120 g
-
red onion thinly sliced25 g
-
pickled capers drained60 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Białko
14 g
Kalorie
1398 kJ /
333 kcal
Tłuszcz
12 g
Węglowodany
39 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
HYGGE
9 Przepisów
Wielka Brytania i Irlandia
Wielka Brytania i Irlandia
Może spodoba Ci się również...
Dill Stuffed Peppers
5 min
Vegan Oyster Mushroom Soup
40 min
Brazilian-style Beetroot and Carrot Salad
30 min
Sautéed Vegetables with Broccoli Sauce (TM5)
Brak ocen
Asparagus Risotto
45 min
Grisons Barley Soup
55 min
Lemon and Roasted Garlic Speltotto
2 godz.
Gazpacho
1 godz. 15 min
Wintergreen Soup with Quinoa and Black Beans
1 godz.
Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
30 min
Spelt and Kale Soup - Zuppa Di Farro e Cavolo Nero
55 min
Spinach and Parmesan Soup
45 min