Urządzenia i Akcesoria
Beetroot and Herring Open Sandwich (Smørrebrød)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
8 slices
Składniki
-
water700 g
-
raw beetroots peeled, cut in pieces (1-2 cm)400 g
-
medium eggs4
-
fresh dill leaves only, plus extra for garnish1 tsp
-
sour cream140 g
-
wholegrain mustard1 tsp
-
fine sea salt or to taste½ tsp
-
ground black pepper or to taste2 pinches
-
coarse rye bread8 slices
-
marinated herring fillets (e.g. marinated in dill), drained, cut in pieces (drained weight)280 g
-
cucumber thinly sliced then halved120 g
-
red onion thinly sliced25 g
-
pickled capers drained60 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Białko
14 g
Kalorie
1398 kJ /
333 kcal
Tłuszcz
12 g
Węglowodany
39 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
HYGGE
9 Przepisów
Wielka Brytania i Irlandia
Wielka Brytania i Irlandia
Może spodoba Ci się również...
Seafood Salad; Saffron and Burrata Risotto; Chocolate Lava Cakes
1 godz. 15 min
Gazpacho
1 godz. 15 min
Potted Eggs with Spinach and Bacon
30 min
Five Grain Porridge with Cardamom and Cinnamon Drizzle
30 min
Coconut Creamed Kale
20 min
Salmon Fillets with Buckwheat and Asparagus
40 min
Prawn and Cucumber Salad
55 min
Almond Cauliflower Cream Soup with Herb Oil and Crispy Flatbread
45 min
Polenta with Ratatouille
1 godz. 20 min
Potted Eggs with Salmon and Asparagus
30 min
Watermelon and Salmon Ceviche Stack
25 min
Bruschetta with White Bean Purée and Gremolata - Bruschetta con crema di fagioli bianchi e gremolata
20 min