Urządzenia i Akcesoria
Millet Salad with Lentils and Pomegranate
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 2 godz. 35 min
10 portions
Składniki
Sauce
-
olive oil100 g
-
dried oregano1 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
barley malt extract1 tsp
-
lemon finely grated zest and juice1
Salad
-
dried green lentils200 g
-
water plus extra for soaking1000 g
-
fine sea salt1 tsp
-
millet grains200 g
-
pomegranate seeds or to taste450 g
-
fresh coriander leaves only20 g
-
fresh parsley leaves only10 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
7 g
Kalorie
1046 kJ /
250 kcal
Tłuszcz
11 g
Węglowodany
29 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Quinoa Salad
35 min
Stuffed Aubergine with Saffron Yoghurt and Pomegranate Seeds
50 min
Millet-stuffed Cabbage Rolls with Mushroom Sauce
1 godz. 40 min
Supreme Plant Poke Bowl
1 godz. 10 min
Vegan Bean Burgers
1 godz. 20 min
Roasted Cauliflower Steaks with Salsa and Purée
1 godz.
Sweet and Savoury Amaranth Salad with Cumin Roasted Veg, Pomegranate and Hazelnut
1 godz.
Broccoli Fritters with Radish Salad and Lemon Quinoa
1 godz.
Quinoa Salad with Butternut Squash, Spinach and Pomegranate
45 min
Cavolo Nero and Roasted Chickpea Salad
25 min
Green Goddess Quinoa Salad
40 min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 min