Urządzenia i Akcesoria
Millet Salad with Lentils and Pomegranate
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 2 godz. 35 min
10 portions
Składniki
Sauce
-
olive oil100 g
-
dried oregano1 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
barley malt extract1 tsp
-
lemon finely grated zest and juice1
Salad
-
dried green lentils200 g
-
water plus extra for soaking1000 g
-
fine sea salt1 tsp
-
millet grains200 g
-
pomegranate seeds or to taste450 g
-
fresh coriander leaves only20 g
-
fresh parsley leaves only10 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
7 g
Kalorie
1046 kJ /
250 kcal
Tłuszcz
11 g
Węglowodany
29 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Roasted Sweet Potato and Broccoli Spelt Salad
1 godz. 15 min
Multiseed Bread
2 godz.
Buckwheat Crêpes
30 min
Wintergreen Soup with Quinoa and Black Beans
1 godz.
Balsamic Spelt Salad
20 min
Quinoa Salad
35 min
Millet-stuffed Cabbage Rolls with Mushroom Sauce
1 godz. 40 min
Sardine Parcels with Green Bean Salad
1 godz.
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1 godz.
Courgette and Carrot Quinoa Salad
1 godz. 35 min
Black Bean and Sun-dried Tomato Dip
30 min
Cavolo Nero and Roasted Chickpea Salad
25 min