Urządzenia i Akcesoria
Puy Lentil Dip
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
water770 g
-
dried Puy lentils rinsed250 g
-
unsalted butter30 g
-
tomatoes quartered (approx. 3 tomatoes)180 - 200 g
-
extra virgin olive oil plus extra for drizzling2 Tbsp
-
garlic cloves2
-
ground cumin1 tsp
-
fresh coriander leaf15 g
-
tahini60 g
-
lemon juice20 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
red onion sliced very thinly30 g
-
smoked paprika for sprinkling
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
9.3 g
Kalorie
1275 kJ /
305 kcal
Tłuszcz
23.5 g
Węglowodany
14.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Palak Paneer
45 min
Horseradish and Chickpea Dip
10 min
Houmous
13 godz. 30 min
Garlic and White Bean Stew
50 min
Socca with Tuna, Olives and Capers
1 godz. 5 min
Broad Bean Vegetarian Persian Patties (Kibbeh)
1 godz. 40 min
Persian Dill and Lima Bean Rice with Pomegranate
40 min
Lentil Burgers with Beetroot Rolls and Vegan Mayonnaise
4 godz. 20 min
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45 min
Lentil Soup with Bulgur Dumplings
1 godz. 40 min
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25 min
Vegetable and Chickpea Tagine
50 min