Cauliflower and ricotta pizza bases with blue cheese, pear and prosciutto
TM6 TM5 TM31

Cauliflower and ricotta pizza bases with blue cheese, pear and prosciutto

4.0 (28 ocen)

Składniki

Ricotta

  • 1800 g full cream milk
  • 80 g white vinegar

Pizza bases

  • 500 g cauliflower, cut into small florets
  • 80 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
  • 1 egg

Pizza topping

  • 1 tbsp olive oil, for brushing
  • ½ pear, thinly sliced
  • 100 g blue cheese, crumbled
  • 150 g prosciutto, thinly sliced
  • 40 g rocket leaves

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
6003.5 kJ / 1429.5 kcal
Białko
88.7 g
Węglowodany
75.5 g
Tłuszcz
85.6 g
Tłuszcz nasycony
46.6 g
Błonnik
9.4 g
Sód
3499.7 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy