Urządzenia i Akcesoria
Cauliflower and ricotta pizza bases with blue cheese, pear and prosciutto
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
2 portions
Składniki
Ricotta
-
full cream milk1800 g
-
white vinegar80 g
Pizza bases
-
cauliflower cut into small florets500 g
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)80 g
-
egg1
Pizza topping
-
olive oil for brushing1 tbsp
-
pear thinly sliced½
-
blue cheese crumbled100 g
-
prosciutto thinly sliced150 g
-
rocket leaves40 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
3499.7 mg
Białko
88.7 g
Kalorie
6003.5 kJ /
1429.5 kcal
Tłuszcz
85.6 g
Błonnik
9.4 g
Tłuszcz nasycony
46.6 g
Węglowodany
75.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ham and cheese quinoa muffins
1 godz. 30 min
Polenta zucchini slice
2 godz. 10 min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55 min
Prosciutto and sun-dried tomato muffins
40 min
Mushroom ragu with polenta toast
1 godz. 40 min
Pear blueberry quinoa crumbles
35 min
Chocolate and nut biscuits
55 min
Ham and cheese quinoa muffins
1 godz. 30 min
Buckwheat and date bliss balls
24 godz. 20 min
Spinach and feta muffins
40 min
Wheat, nut and dairy free muesli slice
1 godz. 45 min
Healthy banana bread
1 godz. 15 min