![Gluten free plain flour Gluten free plain flour](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/39C108B4-5DFA-4EB9-AD76-32E5F9AA3415/Derivates/125CDFD8-B358-4C8B-BB69-992274951C79.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g white quinoa
- 100 g chia seeds
- 100 g arrowroot flour
- 200 g cornflour
- Wartości odżywcze
- na 600 g
- Kalorie
- 9660.9 kJ / 2309 kcal
- Białko
- 58.6 g
- Węglowodany
- 399.7 g
- Tłuszcz
- 50.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.3 g
- Błonnik
- 66.4 g
- Sód
- 28 mg
Alternatywne przepisy
Sesame and chia seed loaf
2 Std. 20 Min
Gluten free sourdough bread
192 Std. 20 Min
Gluten and grain free bread rolls
1 Std. 20 Min
Gluten and grain free bread rolls
1 Std. 20 Min
Gluten-free goodness pastry
1 Std.
Gluten free self-raising flour
10min
Sun-dried tomato and pepita bread
2 Std.
Gluten free baking powder
5min
Gluten free breakfast pizza
1 Std. 20 Min
Gluten free flour mix
10min
Gluten free pizza base
35 min
Chia and pepita gluten free loaf
1 Std. 25 Min