Urządzenia i Akcesoria
Potted scrambled eggs with asparagus
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
1 portion
Składniki
-
oil for greasing
-
asparagus ends trimmed4
-
spring onion/shallot trimmed and cut into pieces1
-
butter10 g
-
apple cider vinegar½ tsp
-
water plus 2 tablespoons extra500 g
-
ground white pepper1 pinch
-
sea salt1 pinch
-
eggs2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
343 mg
Białko
16.6 g
Kalorie
1000 kJ /
238.2 kcal
Tłuszcz
18.1 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Traditional chicken broth with angel hair pasta
1 Std. 30 Min
Spiced red wine pears
45 Min
Asian-style fish fillets
30 Min
Chicken velouté meal
40 Min
Thai chilli chicken and basil
30 Min
Chicken cacciatore
50 Min
Creamy mushroom and chicken zoodles
40 Min
Lemon and lamb pie with filo topping
2 Std. 40 Min
Salmon fillets with buckwheat and asparagus
40 Min
Lamb and feta meatballs
30 Min
Citrus marmalade
2 Std. 20 Min
Whole steamed chicken
1 Std. 20 Min