Potted scrambled eggs with asparagus

Potted scrambled eggs with asparagus

3.8 14 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
1 portion

Składniki

  • oil for greasing
  • asparagus ends trimmed
    4
  • spring onion/shallot trimmed and cut into pieces
    1
  • butter
    10 g
  • apple cider vinegar
    ½ tsp
  • water plus 2 tablespoons extra
    500 g
  • ground white pepper
    1 pinch
  • sea salt
    1 pinch
  • eggs
    2

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 238.2 kcal / 1000 kJ
Białko 16.6 g
Tłuszcz 18.1 g
Węglowodany 2 g
Błonnik 1.7 g
Tłuszcz nasycony 8 g
Sód 343 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...