Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- oil, for greasing
- 4 asparagus, ends trimmed
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into pieces
- 10 g butter
- ½ tsp apple cider vinegar
- 500 g water, plus 2 tablespoons extra
- 1 pinch ground white pepper
- 1 pinch sea salt
- 2 eggs
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1000 kJ / 238.2 kcal
- Białko
- 16.6 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 18.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 8 g
- Błonnik
- 1.7 g
- Sód
- 343 mg
Alternatywne przepisy
Bolognese sauce
40min
Poached eggs
25min
Mashed potatoes
40min
Potato cakes
45 min
Boiled eggs
20min
Indian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables
Brak ocen
Cottage cheese
4h 30min
Layered chicken dinner
1h 45min
Fish fillets with fresh corn polenta
1h 5 min
Whole steamed chicken
1 godz. 20 min
Liquid beef stock
3h 20 min
Curry lamb cutlets
1 godz.