Urządzenia i Akcesoria
Quinoa puddings with raspberry sauce
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz.
6 portions
Składniki
Raspberry sauce
-
300 g frozen raspberries, thawedfresh raspberries300 g
-
white sugar to taste100 - 150 g
-
lemon juice30 g
-
unsalted butter for greasing
Quinoa puddings
-
orange juice, freshly squeezed (4-5 oranges)300 g
-
coconut milk300 g
-
pitted dates50 g
-
¼ - ½ tsp ground cardamomground cinnamon adjust to taste½ tsp
-
quinoa160 g
-
natural vanilla extract½ tsp
-
ripe banana (approx. 100 g), cut in slices1
-
water500 g
-
fresh mixed berries50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
6 g
Kalorie
1599 kJ /
382 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
6 g
Węglowodany
55 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kale, chia, pear and orange smoothie
25 min
Gluten and grain free bread rolls cooked in a cast iron pot
1 godz. 20 min
Banana berry mini loaves
1 godz. 30 min
Gluten free plain flour
5 min
Gluten and grain free bread rolls
1 godz. 20 min
Pumpkin and turmeric loaf
1 godz. 50 min
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
40 min
Orange, hazelnut and coconut balls
2 godz. 10 min
Pear blueberry quinoa crumbles
35 min
Gluten free fruit and nut loaf
55 min
Buckwheat and date bliss balls
24 godz. 20 min
Gluten free gingerbread cookies
2 godz. 35 min