Urządzenia i Akcesoria
Gluten free sourdough bread
Przygotowanie 1 godz. 20 min
Czas całkowity 192 godz. 20 min
15 slices
Składniki
Gluten free sourdough starter
-
buckwheat flour plus an additional 150 g as needed200 g
-
filtered water (warm), plus an additional 210 g as needed280 g
Gluten free sourdough bread
-
olive oil spray for greasing
-
brown rice flour (see Tips)240 g
-
buckwheat flour (see Tips)180 g
-
arrowroot flour70 g
-
white chia seeds40 g
-
xanthan gum1 tbsp
-
salt1 ½ tsp
-
raw sugar2 tsp
-
eggs2
-
warm water plus an additional 700 g for baking300 g
-
apple cider vinegar1 tbsp
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
239.6 mg
Białko
5.7 g
Kalorie
678.3 kJ /
161.5 kcal
Tłuszcz
2.8 g
Błonnik
3.6 g
Tłuszcz nasycony
0.5 g
Węglowodany
25.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Quinoa ANZAC biscuits
1h
Gluten free plain flour
5min
Gluten-free goodness pastry
1h
Gluten free gingerbread cookies
2h 35min
Gluten free tortillas
40min
Gluten free flour mix
10min
Gluten free hot cross buns
3h 25min
Sesame and chia seed loaf
2h 20min
Gluten and grain free bread rolls
1h 20min
Buckwheat bread
2h 5min
Paleo sandwich bread
1h 30min
Chia and pepita gluten free loaf
1h 25min