![Gluten free sourdough bread Gluten free sourdough bread](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/CB4F9D21-B3B1-4833-9E23-B41C7D4AA21F/Derivates/FB90F1B8-A9B6-4A3B-973E-C45E77BFAD60.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Gluten free sourdough starter
- 200 g buckwheat flour, plus an additional 150 g as needed
- 280 g filtered water (warm), plus an additional 210 g as needed
Gluten free sourdough bread
- olive oil spray, for greasing
- 240 g brown rice flour (see Tips)
- 180 g buckwheat flour (see Tips)
- 70 g arrowroot flour
- 40 g white chia seeds
- 1 tbsp xanthan gum
- 1 ½ tsp salt
- 2 tsp raw sugar
- 2 eggs
- 300 g warm water, plus an additional 700 g for baking
- 1 tbsp apple cider vinegar
- Wartości odżywcze
- na 1 slice
- Kalorie
- 678.3 kJ / 161.5 kcal
- Białko
- 5.7 g
- Węglowodany
- 25.6 g
- Tłuszcz
- 2.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.5 g
- Błonnik
- 3.6 g
- Sód
- 239.6 mg
Alternatywne przepisy
Sesame and chia seed loaf
2h 20min
Gluten free breakfast pizza
1h 20 min
Gluten free ANZAC biscuits
45 Min
Gluten-free goodness pastry
1 Std.
Gluten free plain flour
5 Min
Gluten free Mediterranean bread
1h 35min
Chia and pepita gluten free loaf
1 Std. 25 Min
Gluten free flour mix
10 Min
Gluten free hot cross buns
3 Std. 25 Min
Gluten free tortillas
40min
Gluten free rough puff pastry
1h 15min
Buckwheat bread
2 godz. 5 min