Urządzenia i Akcesoria
Baked chocolate ricotta with blueberries and cream
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
4 portions
Składniki
-
butter for greasing moulds
-
white sugar plus 2 tsp extra for coating moulds30 g
-
dark chocolate chips70 g
-
smooth ricotta cheese drained250 g
-
eggs3
-
ground cinnamon¼ tsp
-
pouring (whipping) cream plus extra whipped cream to serve80 g
-
fresh blueberries to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
109.5 mg
Białko
12.9 g
Kalorie
1531.7 kJ /
366.1 kcal
Tłuszcz
26.1 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
15.1 g
Węglowodany
20.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chocolate and prune Easter eggs
1 godz. 5 min
Chicken velouté meal
40 min
Vegetable soup, eggs en cocotte with spinach
1 godz.
Hommus dip
5 min
Steamed coconut custards
45 min
Gluten free warm berry cobbler
45 min
Carrot poppy seed muffins
1 godz. 15 min
Chocolate mousse
1 godz. 10 min
Pear blueberry quinoa crumbles
35 min
Turkey breast roulade with apple and sage stuffing
1 godz. 10 min
Classic mushroom risotto
30 min
Torta caprese (flourless almond cake)
2 godz.