Urządzenia i Akcesoria
Baked chocolate ricotta with blueberries and cream
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
4 portions
Składniki
-
butter for greasing moulds
-
white sugar plus 2 tsp extra for coating moulds30 g
-
dark chocolate chips70 g
-
smooth ricotta cheese drained250 g
-
eggs3
-
ground cinnamon¼ tsp
-
pouring (whipping) cream plus extra whipped cream to serve80 g
-
fresh blueberries to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
109.5 mg
Białko
12.9 g
Kalorie
1531.7 kJ /
366.1 kcal
Tłuszcz
26.1 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
15.1 g
Węglowodany
20.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chia and quinoa tortillas with a trio of dips
1 Std. 45 Min
Steamed pistachio cheesecakes with mango
1 Std. 30 Min
Pork in green pepper and cognac sauce
50 Min
Almond and pear tart
40 Min
Honey lime chicken supremes with Mango chutney
1 Std. 15 Min
Citrus and spice spider web cheesecake
6 Std. 10 Min
Brazilian cheese puffs
20 Min
Ham and cheese quinoa muffins
1 Std. 30 Min
Spinach and feta muffins
40 Min
Brunch bread
1 Std. 15 Min
Fruit ice cream
10 Min
Caribbean carrot cake
2 Std. 10 Min