Vegetarian chilli

Vegetarian chilli

5.0 6 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
6 portions

Składniki

  • red onions cut in halves,
    200 g
    200 g onions, cut in halves
  • garlic cloves
    20 g
  • fresh red chilli deseeded, adjust to taste
    1
  • olive oil
    10 g
  • tomatoes cut in pieces,
    750 g
    750 g canned whole tomatoes
  • mixed peppers (e.g. red and green), cut in thin strips (approx. 2 cm long)
    200 g
  • salt
    1 - 1 ½ tsp
  • canned sweetcorn kernels drained
    150 g
  • canned kidney beans drained (approx. 800 g before draining)
    500 g
  • soy and mushroom sausages (450-600 g)
    6
    6 vegetarian sausages, of your choice
  • fresh coriander leaves only
    3 - 4 sprigs
    3 - 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 418 kcal / 1745 kJ
Białko 24 g
Tłuszcz 21 g
Węglowodany 27 g
Błonnik 13.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...