Urządzenia i Akcesoria
Vegetarian chilli
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
6 portions
Składniki
-
200 g onions, cut in halvesred onions cut in halves,200 g
-
garlic cloves20 g
-
fresh red chilli deseeded, adjust to taste1
-
olive oil10 g
-
750 g canned whole tomatoestomatoes cut in pieces,750 g
-
mixed peppers (e.g. red and green), cut in thin strips (approx. 2 cm long)200 g
-
salt1 - 1 ½ tsp
-
canned sweetcorn kernels drained150 g
-
canned kidney beans drained (approx. 800 g before draining)500 g
-
6 vegetarian sausages, of your choicesoy and mushroom sausages (450-600 g)6
-
3 - 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves onlyfresh coriander leaves only3 - 4 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
24 g
Kalorie
1745 kJ /
418 kcal
Tłuszcz
21 g
Błonnik
13.3 g
Węglowodany
27 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Root Vegetable Korma with Basmati Rice; Garlic Naan Bread and Pickled Red Onions
1 godz. 35 min
Vegetable Salad and Lentil Stew; Vegan Chocolate Mousse
45 min
Black-eyed Bean Stew with Vegetables
2 godz. 10 min
Basic Bulgur
35 min
Butterbean Mash with Paprika
20 min
Chili non Carne
1 godz.
Vegetable Stew
1 godz. 15 min
Butternut Squash Coconut Curry
40 min
Broccoli Fritters with Radish Salad and Lemon Quinoa
1 godz.
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1 godz. 30 min
Tempeh bolognaise
30 min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 min