Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
200
g red onions, cut in halves,
lub 200 g onions, cut in halves - 20 g garlic cloves
- 1 fresh red chilli, deseeded, adjust to taste
- 10 g olive oil
-
750
g tomatoes, cut in pieces,
lub 750 g canned whole tomatoes - 200 g mixed peppers (e.g. red and green), cut in thin strips (approx. 2 cm long)
- 1 - 1 ½ tsp salt
- 150 g canned sweetcorn kernels, drained
- 500 g canned kidney beans, drained (approx. 800 g before draining)
-
6
soy and mushroom sausages (450-600 g)
lub 6 vegetarian sausages of your choice -
3 - 4
sprigs fresh coriander, leaves only
lub 3 - 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1745 kJ / 418 kcal
- Białko
- 24 g
- Węglowodany
- 27 g
- Tłuszcz
- 21 g
- Błonnik
- 13.3 g
Alternatywne przepisy
Lentil Mushroom Stroganoff
55min
Vegetarian Chili
50min
Vegan Spaghetti and "Meatballs"
1h 30min
One-Pot Barley and Vegetables
1h 10min
Hearty Soya Bean Soup
50min
Moroccan Quorn with Bulgar Wheat
40min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 min
Vegetable Stroganoff
30min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50min
Vegetable Stew
1h 15 min