Urządzenia i Akcesoria
Vegan Cashew Sauté
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
Sauce
-
water3 oz
-
raw cashew butter2 oz
-
coconut aminos2 oz
-
maple syrup2 oz
-
apple cider vinegar1 oz
-
lime juice½ oz
-
sesame oil½ oz
-
dried red chili flakes to taste¼ tsp
Sauté
-
sesame oil½ oz
-
zucchini in half moons (¼ in.)4 oz
-
broccoli florets in pieces4 oz
-
carrots sliced, in rounds (¼ in.)4 oz
-
bell peppers in strips (¼ in.)4 oz
-
raw cashews, unsalted3 oz
-
steamed rice, to serve (see Tip)yakisoba noodles (6 oz), precooked, to serve (see Tip)1 package
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
595 mg
Białko
9 g
Kalorie
1460 kJ /
349 kcal
Tłuszcz
24 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
29 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegan Macaroni and Cheese
5 godz.
Chili and Peanut Noodles with Tofu and Chili Garlic Oil
30 min
White Bean Quinoa Risotto with Roasted Brussels Sprouts
55 min
Vegan "Crab" Cakes
1 godz. 10 min
Chickpea and Lentil Soup with Dukkah
1 godz. 5 min
Cauliflower Tacos Al Pastor
1 godz. 10 min
Vegan Huevos Rancheros
4 godz. 45 min
Tofu Ramen Bowl
55 min
Lemony Broccoli and Chickpea Pitas
45 min
Brown Rice Salad with Turmeric Dressing
1 godz.
Southwest Quinoa
40 min
Vegetarian Chili
50 min