Urządzenia i Akcesoria
Cauliflower and Date Tagine
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
6 portions
Składniki
-
all-purpose flour½ oz
-
chili powder½ tsp
-
coriander seeds1 tbsp
-
cumin seeds1 tbsp
-
cardamom pods5
-
ground ginger1 tsp
-
cinnamon stick1
-
black peppercorns6
-
extra virgin olive oil1 oz
-
garlic cloves2
-
onions quartered3 ½ oz
-
cauliflower florets18 oz
-
canned crushed tomatoes15 oz
-
dates, pitted to taste2 - 4 oz
-
vegetable stock5 oz
-
precooked Israeli couscous to serve (see Tip)
-
mint leaves chopped, to garnish
-
cilantro leaves chopped, to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
172 mg
Białko
3 g
Kalorie
598 kJ /
143 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
6 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
23 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Indian Vegetable Curry
50 min
Chili and Peanut Noodles with Tofu and Chili Garlic Oil
30 min
Vegan Green Pea Fritters
20 min
Lemony Broccoli and Chickpea Pitas
45 min
Thai Peanut Crunch Salad
30 min
Baked Falafel with Jalapeño Tahini Sauce
50 min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25 min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
45 min
Butternut Squash Coconut Curry
40 min
Tofu Ramen Bowl
55 min
Vegetarian Chili
50 min