Urządzenia i Akcesoria
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
Tofu
-
firm tofu diced (3 cm)680 g
-
garlic clove1
-
fresh parsley (1 small bunch), cut in pieces5 - 10 g
-
olive oil10 g
-
balsamic vinegar10 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
lemon freshly squeezed juice only1
Tomato and Aubergine Sauce
-
olive oil40 g
-
aubergines cut in pieces (2-3 cm)600 g
-
tinned chopped tomatoesripe tomatoes quartered600 g
-
fine sea salt or to taste½ tsp
-
ground black pepper or to taste¼ tsp
Finalisation
-
olive oil for frying1 - 2 Tbsp
-
spring onions finely sliced4
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Białko
16.4 g
Kalorie
1228 kJ /
294 kcal
Tłuszcz
20.7 g
Węglowodany
10.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 min
Vegetable Stroganoff
30 min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 godz.
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1 godz.
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 godz. 10 min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 min
Nut Balls with Tomato Sauce
50 min
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30 min
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45 min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 min